TES MHP Genel Başkan Yardımcısı Kılıç'ı konuk etti

NEVŞEHİR 21.10.2021 - 16:57, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

TES MHP Genel Başkan Yardımcısı Kılıç'ı konuk etti

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç'ı ağırladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç'ı ağırladı.     Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'ı ve MHP İl Başkanlığını da ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube başkanlığını da ziyaret etti.     Ziyarette Genel Başkan Yardımcısı Kılıç'a İl Başkanı İlhan Kaya ve partili yöneticilerde eşlik ederken, Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç Nevşehir'in eğitim sorunlarına ilişkin bilgiler aktardı.     Şube Başkanı Urgenç ziyaretlerinden dolayı MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, İl Başkanı Kaya ve partili yöneticilere teşekkür etti. 
Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç'ı ağırladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanlığı MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç'ı ağırladı.  

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'ı ve MHP İl Başkanlığını da ziyaret eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube başkanlığını da ziyaret etti.  

 

Ziyarette Genel Başkan Yardımcısı Kılıç'a İl Başkanı İlhan Kaya ve partili yöneticilerde eşlik ederken, Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç Nevşehir'in eğitim sorunlarına ilişkin bilgiler aktardı.  

 

Şube Başkanı Urgenç ziyaretlerinden dolayı MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, İl Başkanı Kaya ve partili yöneticilere teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.