Nevşehir Belediyespor: 0 Karşıyaka: 2

SPOR 04.09.2022 - 21:27, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir Belediyespor: 0 Karşıyaka: 2

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor sezonun ilk karşılaşmasında konuk ettiği Karşıyaka takımına 2-0 mağlup oldu.
    TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor 3 Nolu Çim Futbol sahasında Karşıyaka’yı konuk etti. Karşılaşmanın 8.dakikasında Onur Kolay ile öne geçen konuk ekip Karşıyaka bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü ele geçirdi. Maçın 22. Dakikasında serbest vuruşu kazanan Karşıyaka takımı Fatih’in vuruşuyla maçta 2-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca maçta ilk yarı konuk ekibin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına daha atak bir oyun oynayan Nevşehir Belediyespor ikinci yarının ilk 20 dakikasında Karşıyaka kalesine gol için yüklenirken maçın orta hakemi Nevşehir Belediyespor’un penaltısını görmezden gelerek Karşıyaka lehine faul verdi. Maçta 70.dakikanın ardından oyunda her iki takımında temposu düşerken karşılaşmada başka gol olmayınca konuk ekip Karşıyaka sahadan 2-0 galip ayrıldı.  
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor sezonun ilk karşılaşmasında konuk ettiği Karşıyaka takımına 2-0 mağlup oldu.

 

 

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor 3 Nolu Çim Futbol sahasında Karşıyaka’yı konuk etti. Karşılaşmanın 8.dakikasında Onur Kolay ile öne geçen konuk ekip Karşıyaka bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü ele geçirdi. Maçın 22. Dakikasında serbest vuruşu kazanan Karşıyaka takımı Fatih’in vuruşuyla maçta 2-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca maçta ilk yarı konuk ekibin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.
Karşılaşmanın ikinci yarısına daha atak bir oyun oynayan Nevşehir Belediyespor ikinci yarının ilk 20 dakikasında Karşıyaka kalesine gol için yüklenirken maçın orta hakemi Nevşehir Belediyespor’un penaltısını görmezden gelerek Karşıyaka lehine faul verdi. Maçta 70.dakikanın ardından oyunda her iki takımında temposu düşerken karşılaşmada başka gol olmayınca konuk ekip Karşıyaka sahadan 2-0 galip ayrıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.