CHP Avanos'ta danışma kurulu toplantısı yaptı

NEVŞEHİR 21.10.2021 - 17:18, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

CHP Avanos'ta danışma kurulu toplantısı yaptı

CHP İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri Avanos ilçesinde ilçe danışma kurulu toplantısı yaptı.
  NEVŞEHİR(MHA) CHP İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri Avanos ilçesinde ilçe danışma kurulu toplantısı yaptı.    Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş'ın yanı sıra ilçe yöneticileri ve partililerin katıldığı toplantıda il yönetiminin son dönemlerde yaptığı çalışmalar, Avanos ilçesinin sorunları da masaya yatırıldı.    İl Başkanı Gülmez toplantıya ilişkin, "Avanos ilçemizde partimizin Danışma kurulu toplantısını yaptık. Verimli bir çalışma oldu. Katılım sağlayan tüm partililerimize teşekkür ederiz" dedi. 
CHP İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri Avanos ilçesinde ilçe danışma kurulu toplantısı yaptı.

 

NEVŞEHİR(MHA) CHP İl Başkanı Kamil Gülmez ve beraberindeki il yönetim kurulu üyeleri Avanos ilçesinde ilçe danışma kurulu toplantısı yaptı. 

 

Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş'ın yanı sıra ilçe yöneticileri ve partililerin katıldığı toplantıda il yönetiminin son dönemlerde yaptığı çalışmalar, Avanos ilçesinin sorunları da masaya yatırıldı. 

 

İl Başkanı Gülmez toplantıya ilişkin, "Avanos ilçemizde partimizin Danışma kurulu toplantısını yaptık. Verimli bir çalışma oldu. Katılım sağlayan tüm partililerimize teşekkür ederiz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.