AK Parti heyetinden Pazarcılar Odası'na ziyaret

SİYASET 15.08.2022 - 10:56, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

AK Parti heyetinden Pazarcılar Odası'na ziyaret

AK Parti İl Başkanı ve beraberindeki heyet Pazarcılar Odası Başkanlığını ziyaret etti.
    NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı ve beraberindeki heyet Pazarcılar Odası Başkanlığını ziyaret etti.   İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitaslan, Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı ile Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, odanın çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.  
AK Parti İl Başkanı ve beraberindeki heyet Pazarcılar Odası Başkanlığını ziyaret etti.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti İl Başkanı ve beraberindeki heyet Pazarcılar Odası Başkanlığını ziyaret etti.  

İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitaslan, Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı ile Ticaret İl Müdürü Ahmet Taygurt'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, odanın çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.