Başkan Özmen'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

30.08.2022 - 13:58, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Özmen'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen,30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen,30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.   Başkan Özmen mesajında; “26 Ağustos 1922'de Dumlupınar’da başlayan ve 30 Ağustos'ta Ordumuzun zaferi ile sonuçlanan bu büyük ve anlamlı zaferin yıldönümünde bizlere düşen, Gazi Atatürk'ün gösterdiği hedefler ve savunduğu değerler etrafında hareket ederek, emanet ettiği vatan ve cumhuriyete sahip çıkmaktır. Tüm yokluklara ve sıkıntılara rağmen bizi bağımsızlığa kavuşturan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun" ifadelerine yer verdi. 
Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen,30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen,30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.  

Başkan Özmen mesajında; “26 Ağustos 1922'de Dumlupınar’da başlayan ve 30 Ağustos'ta Ordumuzun zaferi ile sonuçlanan bu büyük ve anlamlı zaferin yıldönümünde bizlere düşen, Gazi Atatürk'ün gösterdiği hedefler ve savunduğu değerler etrafında hareket ederek, emanet ettiği vatan ve cumhuriyete sahip çıkmaktır. Tüm yokluklara ve sıkıntılara rağmen bizi bağımsızlığa kavuşturan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun" ifadelerine yer verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.