Özgöçmen

Güzelyurt Mahallesi’ne yeni park

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
BELEDİYELER 25.08.2022 - 13:54, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Güzelyurt Mahallesi’ne yeni park

Nevşehir Belediyesi tarafından Güzelyurt Mahallesi’ne içerisinde sentetik çim futbol sahasının da bulunduğu yeni bir park daha yapılıyor.
    Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Güzelyurt Mahallesi’ndeki Gazi Caddesi Mert Sokağa yeni bir park yapılması için çalışmalar başlatıldı. Toplam 2 bin 229 metre kare alan üzerine yapılacak olan park içerisinde sentetik çim futbol sahası bulunacak. Mahalle sakinleri için kent mobilyalarının yerleştirileceği parka ayrıca çocuklar için de kauçuk zemin üzerine oyun grupları kurulacak. Yürüyüş yolları ve kondisyon aletlerinin de bulunacağı parkın önümüzdeki ay hizmete açılması planlanıyor.
Nevşehir Belediyesi tarafından Güzelyurt Mahallesi’ne içerisinde sentetik çim futbol sahasının da bulunduğu yeni bir park daha yapılıyor.

 

 

Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Güzelyurt Mahallesi’ndeki Gazi Caddesi Mert Sokağa yeni bir park yapılması için çalışmalar başlatıldı.

Toplam 2 bin 229 metre kare alan üzerine yapılacak olan park içerisinde sentetik çim futbol sahası bulunacak. Mahalle sakinleri için kent mobilyalarının yerleştirileceği parka ayrıca çocuklar için de kauçuk zemin üzerine oyun grupları kurulacak.

Yürüyüş yolları ve kondisyon aletlerinin de bulunacağı parkın önümüzdeki ay hizmete açılması planlanıyor.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.