Özgöçmen

Nevşehir’de 5 bin fidan toprakla buluşuyor

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
GÜNCEL 10.11.2021 - 14:24, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir’de 5 bin fidan toprakla buluşuyor

1 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Nevşehir’de yarın 5 bin fidan toprakla buluşacak.
  11 Kasım Milli Ağaçlandırma günü dolayısıyla Nevşehir’de yarın 5 bin fidan toprakla buluşacak. 11 Kasım saat 11.11’de Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi açık futbol sahasında düzenlenecek olan fidan dikme etkinliğine Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in yanı sıra Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ve daire müdürleri katılacak.   Nevşehir’de 2021 sonuna kadar ise 608 bin fidanın toprakla buluşturması hedefleniyor
1 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla Nevşehir’de yarın 5 bin fidan toprakla buluşacak.

 

11 Kasım Milli Ağaçlandırma günü dolayısıyla Nevşehir’de yarın 5 bin fidan toprakla buluşacak. 11 Kasım saat 11.11’de Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi açık futbol sahasında düzenlenecek olan fidan dikme etkinliğine Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in yanı sıra Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ve daire müdürleri katılacak.

 

Nevşehir’de 2021 sonuna kadar ise 608 bin fidanın toprakla buluşturması hedefleniyor

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.