Kapadokya Alan Başkanı değişiyor

GÜNCEL 09.06.2022 - 09:08, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Kapadokya Alan Başkanı değişiyor

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kapadokya Alan Başkanlığı görevine atama yapılacak.
    Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine göre, “38 sayılı Kapadokya Alan Başkanlığı hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 5’inci maddesinin ikinci fıkrasının ikinci cümlesi yürürlükten kaldırılmıştır. 3 sayılı Üs Kademe Kamu Yöneticileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında atama usullerine dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin eki (1) sayılı cetvele Kapadokya Alan Başkanı satırı eklenmiştir. Bu Cumhurbaşkanlığı kararnamesi yayımı tarihinde yürürlüğe girer. Bu Cumhurbaşkanlığı kararnamesi hükümlerini Cumhurbaşkanı yürütür” olarak yayımlandı.   Kapadokya Alan Başkanlığı kurulmasının ardından Nevşehir Valisi Kapadokya Alan Başkanı olarak görev yapmaya başlamasının ardından Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Kapadokya Alan Başkanlığı görevine atama yapılması bekleniyor.  
Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kapadokya Alan Başkanlığı görevine atama yapılacak.

 

 

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesine göre, “38 sayılı Kapadokya Alan Başkanlığı hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 5’inci maddesinin ikinci fıkrasının ikinci cümlesi yürürlükten kaldırılmıştır. 3 sayılı Üs Kademe Kamu Yöneticileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında atama usullerine dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin eki (1) sayılı cetvele Kapadokya Alan Başkanı satırı eklenmiştir. Bu Cumhurbaşkanlığı kararnamesi yayımı tarihinde yürürlüğe girer. Bu Cumhurbaşkanlığı kararnamesi hükümlerini Cumhurbaşkanı yürütür” olarak yayımlandı.

 

Kapadokya Alan Başkanlığı kurulmasının ardından Nevşehir Valisi Kapadokya Alan Başkanı olarak görev yapmaya başlamasının ardından Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Kapadokya Alan Başkanlığı görevine atama yapılması bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.