Yeni SGK binası 12 Milyon TL'ye mal olacak

NEVŞEHİR 16.11.2021 - 10:49, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Yeni SGK binası 12 Milyon TL'ye mal olacak

Yıllardır gündemde olan ve 5 il müdürünü eskiten yeni Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü binasının temel çalışmaları tamamlandı.
    NEVŞEHİR(MHA) Yıllardır gündemde olan ve 5 il müdürünü eskiten yeni Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü binasının temel çalışmaları tamamlandı.  Eski Bağ-Kur il müdürlüğü binasının yerine inşa edilmeye başlanan ve 550 günlük süre içerisinde tamamlanması hedeflenen yeni SGK İl Müdürlüğü binasının 12 Milyon TL'ye mal olması planlandı.   Özellikle vatandaşın kuruma daha rahat ulaşımının sağlanacağı yeni binanın tamamlanması ve kurumun yeni binasına taşınmasının ardından mevcut binanın ne olacağı ise merak konusu.  
Yıllardır gündemde olan ve 5 il müdürünü eskiten yeni Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü binasının temel çalışmaları tamamlandı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Yıllardır gündemde olan ve 5 il müdürünü eskiten yeni Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü binasının temel çalışmaları tamamlandı. 

Eski Bağ-Kur il müdürlüğü binasının yerine inşa edilmeye başlanan ve 550 günlük süre içerisinde tamamlanması hedeflenen yeni SGK İl Müdürlüğü binasının 12 Milyon TL'ye mal olması planlandı.  

Özellikle vatandaşın kuruma daha rahat ulaşımının sağlanacağı yeni binanın tamamlanması ve kurumun yeni binasına taşınmasının ardından mevcut binanın ne olacağı ise merak konusu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.