Nevşehir 1.Amatör Lig’de final kuraları çekildi

SPOR 31.03.2022 - 20:14, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir 1.Amatör Lig’de final kuraları çekildi

Nevşehir 1.Amatör Lig Nazmi Orhan sezonu play off final kuraları bugün çekildi.
  Nevşehir 1.Amatör Lig Nazmi Orhan sezonu final kuraları çekildi. Yapılan kura çekimine finale kalan Kaymaklı Belediyespor, Derinkuyugücü ve Yazıhüyükspor takımları katılırken kurada Yazıhüyükspor takımı bay çekerken Kaymaklı Belediyespor ile Derinkuyugücü takımları karşı karşıya gelecek kurayı çekti.   3 Nisan Pazar günü saat 15.00’te 3 nolu çim futbol sahasında Kaymaklı Belediyespor ile Derinkuyugücü takımları karşılaşacakken mücadeleyi kazanan takım Yazıhüyükspor ile final mücadelesinde karşılaşacak.   3 Nisan Pazar günü saat 13.00’te 2 nolu çim futbol sahasında ise aynı zamanda ligde kalacak son takımın belli olacağı mücadelede de Karapınarspor ile Telekomspor karşı karşıya gelecek.
Nevşehir 1.Amatör Lig Nazmi Orhan sezonu play off final kuraları bugün çekildi.

 

Nevşehir 1.Amatör Lig Nazmi Orhan sezonu final kuraları çekildi. Yapılan kura çekimine finale kalan Kaymaklı Belediyespor, Derinkuyugücü ve Yazıhüyükspor takımları katılırken kurada Yazıhüyükspor takımı bay çekerken Kaymaklı Belediyespor ile Derinkuyugücü takımları karşı karşıya gelecek kurayı çekti.

 

3 Nisan Pazar günü saat 15.00’te 3 nolu çim futbol sahasında Kaymaklı Belediyespor ile Derinkuyugücü takımları karşılaşacakken mücadeleyi kazanan takım Yazıhüyükspor ile final mücadelesinde karşılaşacak.

 

3 Nisan Pazar günü saat 13.00’te 2 nolu çim futbol sahasında ise aynı zamanda ligde kalacak son takımın belli olacağı mücadelede de Karapınarspor ile Telekomspor karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.