Özgöçmen

25 kişi İYİ Parti Nevşehir İl Başkanlığına üye oldu

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
SİYASET 21.10.2021 - 17:58, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

25 kişi İYİ Parti Nevşehir İl Başkanlığına üye oldu

Nevşehir İYİ Parti İl Başkanlığı bünyesine 25 üye daha katıldı.
  Çoğunluğu Avukat olan 25 kişi İYİ Parti İl Başkanlığına üye oldu.Partiye üye olan yeni üyelere rozetlerini  İYİ Parti İl Başkanı Ömer AY taktı. İl binasında yapılan törene Başkan Ay'ın yanı sıra bir çok İYİ Partili katıldı.   Av.Alihan Kuzeyli, Av. Furkan Düzleyen, Av. Yağmur Öneren, Av. Hasan Altınok, Av. Ayhan Şahin, Av. Mürsel Erdoğan, Av. Ertuğrul Erdem, Av. Mesut Erdoğan ve 2 genç avukatın yanı sıra Nejdet kalkan, Ercan Keskin, Ali Tufan, Şevket Emre Gündüz, Furkan Erciyes, Cansu Özkan, İhsan Şevik, Yüksel Seçer, Hayati Karataş, Uğur Toyvuran, Mustafa Biltekin, Ural Keçeli, Yusuf Kantar, Duran Boylu, Yiğit Tuna Boylu, Kamber Çapacı       
Nevşehir İYİ Parti İl Başkanlığı bünyesine 25 üye daha katıldı.

 

Çoğunluğu Avukat olan 25 kişi İYİ Parti İl Başkanlığına üye oldu.Partiye üye olan yeni üyelere rozetlerini  İYİ Parti İl Başkanı Ömer AY taktı. İl binasında yapılan törene Başkan Ay'ın yanı sıra bir çok İYİ Partili katıldı.

 

Av.Alihan Kuzeyli, Av. Furkan Düzleyen, Av. Yağmur Öneren, Av. Hasan Altınok, Av. Ayhan Şahin, Av. Mürsel Erdoğan, Av. Ertuğrul Erdem, Av. Mesut Erdoğan ve 2 genç avukatın yanı sıra Nejdet kalkan, Ercan Keskin, Ali Tufan, Şevket Emre Gündüz, Furkan Erciyes, Cansu Özkan, İhsan Şevik, Yüksel Seçer, Hayati Karataş, Uğur Toyvuran, Mustafa Biltekin, Ural Keçeli, Yusuf Kantar, Duran Boylu, Yiğit Tuna Boylu, Kamber Çapacı 

 

 

 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.