Gülşehir HEM'den resim, satranç ve Türkçe kursu

İLÇELER 23.05.2022 - 11:50, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Gülşehir HEM'den resim, satranç ve Türkçe kursu

Gülşehir ilçesinde halk eğitim merkezince kursiyerlerin talepleri doğrultusunda yeni kurslar açılmaya devam ediyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir ilçesinde halk eğitim merkezince kursiyerlerin talepleri doğrultusunda yeni kurslar açılmaya devam ediyor.    İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Çevik, Şehit Ali Rıza Güneş Halk Eğitimi Merkezi tarafından Karavezir İlkokulu bünyesinde açılan resim kursu, satranç kursu ve Suriyeli öğrencilere yönelik Türkçe öğretim kursunu ziyaret etti.    Öğrenciler ile etkinliklere katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü, öğretmen ve öğrenciler ile sohbet etti.  
Gülşehir ilçesinde halk eğitim merkezince kursiyerlerin talepleri doğrultusunda yeni kurslar açılmaya devam ediyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir ilçesinde halk eğitim merkezince kursiyerlerin talepleri doğrultusunda yeni kurslar açılmaya devam ediyor. 

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul Çevik, Şehit Ali Rıza Güneş Halk Eğitimi Merkezi tarafından Karavezir İlkokulu bünyesinde açılan resim kursu, satranç kursu ve Suriyeli öğrencilere yönelik Türkçe öğretim kursunu ziyaret etti. 

 

Öğrenciler ile etkinliklere katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü, öğretmen ve öğrenciler ile sohbet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.