BİLSEM öğrenci ve öğretmenleri Hırvatistan’daydı

31.05.2022 - 14:10, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

BİLSEM öğrenci ve öğretmenleri Hırvatistan’daydı

    NEVŞEHİR (MHA)Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri ve öğretmenleri Erasmus+ Programı K229 Okullar Arası Değişim Ortaklıkları faaliyeti kapsamında numaralı  "Managing The Legacy Of Traditions " başlıklı projemizin Hırvatistan hareketliliği gerçekleştirildi.   Ülkemiz de Unesco,  Dünya Kültürel ve Doğal Mirasının Korunmasına Dair geçmişten günümüze ulaşabilmiş ve insanlığın ortak mirası kabul edilen doğal alan, kültürel yapı ve geleneksel öğelerin tanıtımı yapıldı. 

 

 

NEVŞEHİR (MHA)Nevşehir Halil İncekara Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri ve öğretmenleri Erasmus+ Programı K229 Okullar Arası Değişim Ortaklıkları faaliyeti kapsamında numaralı  "Managing The Legacy Of Traditions " başlıklı projemizin Hırvatistan hareketliliği gerçekleştirildi.  

Ülkemiz de Unesco,  Dünya Kültürel ve Doğal Mirasının Korunmasına Dair geçmişten günümüze ulaşabilmiş ve insanlığın ortak mirası kabul edilen doğal alan, kültürel yapı ve geleneksel öğelerin tanıtımı yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.