Özgöçmen

Kapadokya Üniversitesi’nde mezuniyet töreni düzenlendi

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
EĞİTİM 21.10.2021 - 18:29, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Kapadokya Üniversitesi’nde mezuniyet töreni düzenlendi

Kapadokya Üniversiyesi tarafından Meslek Yüksekokulu 2021 sınıf mezuniyet töreni düzenlendi.
  Kapadokya Üniversitesi’nin Ürgüp ilçesinde bulunan yerleşkesinde 2021 sınıf mezuniyet töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in yanı sıra Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Hasan Karasar, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, öğrenciler ve aileleri katıldı.   Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel konuşmasında, ''İlimizde böyle bir bir üniversitenin kurulmuş olması bu noktaya gelmiş olması her geçen sene eğitim kadrosunu ve fakülte sayısını artıran bir vakıf üniversitesinin olması ilimiz için büyük bir şans.Kapadokya Üniversitesinin güzel bir yanıda dersliklerinin, fakültelerinin, yüksek okullarının her birinin bir müze gibi olması .Üniversiteler, bilim yuvaları, eğitim yuvaları şehirlerin hayatını dönüştürmekte lokomotif görevi üstleniyorlar.Bizimde görevimizde yöneticiler olarak onlara destek olmak.Aydınlık yarınlar için gençlerimizin çocuklarımızın iyi eğitim alabilecekleri eğitim kurumlarının sayılarının mutlaka arttırılması gerekiyor .Biz gençlerimizden gelecekten çok umutluyuz, çok mutluyuz. Onların inşa edeceği onların yaratacağı geleceğin çok daha güzel olacağına yürekten inanıyoruz.Onlar bizim geleceğimiz, geleceğimizin teminatı. Bu mutlu günlerinde heyecanlarına ortak olmanın keyfini yaşıyorum.Hepsinin yolu açık olsun.Bu mezuniyet töreninin hem ilçemize hem ilimize hayırlı olmasını diliyor hepinizi saygıyla selamlıyorum..'' dedi.   Kapadokya Üniversitesi mezuniyet töreninde çeşitli programlarda dereceyle mezun olan öğrencilere diplomaları ve hediyeleri Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel tarafından verildi.  
Kapadokya Üniversiyesi tarafından Meslek Yüksekokulu 2021 sınıf mezuniyet töreni düzenlendi.

 

Kapadokya Üniversitesi’nin Ürgüp ilçesinde bulunan yerleşkesinde 2021 sınıf mezuniyet töreni düzenlendi. Düzenlenen törene Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’in yanı sıra Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Hasan Karasar, Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel konuşmasında, ''İlimizde böyle bir bir üniversitenin kurulmuş olması bu noktaya gelmiş olması her geçen sene eğitim kadrosunu ve fakülte sayısını artıran bir vakıf üniversitesinin olması ilimiz için büyük bir şans.Kapadokya Üniversitesinin güzel bir yanıda dersliklerinin, fakültelerinin, yüksek okullarının her birinin bir müze gibi olması .Üniversiteler, bilim yuvaları, eğitim yuvaları şehirlerin hayatını dönüştürmekte lokomotif görevi üstleniyorlar.Bizimde görevimizde yöneticiler olarak onlara destek olmak.Aydınlık yarınlar için gençlerimizin çocuklarımızın iyi eğitim alabilecekleri eğitim kurumlarının sayılarının mutlaka arttırılması gerekiyor .Biz gençlerimizden gelecekten çok umutluyuz, çok mutluyuz. Onların inşa edeceği onların yaratacağı geleceğin çok daha güzel olacağına yürekten inanıyoruz.Onlar bizim geleceğimiz, geleceğimizin teminatı. Bu mutlu günlerinde heyecanlarına ortak olmanın keyfini yaşıyorum.Hepsinin yolu açık olsun.Bu mezuniyet töreninin hem ilçemize hem ilimize hayırlı olmasını diliyor hepinizi saygıyla selamlıyorum..'' dedi.

 

Kapadokya Üniversitesi mezuniyet töreninde çeşitli programlarda dereceyle mezun olan öğrencilere diplomaları ve hediyeleri Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel tarafından verildi.

 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.