Özgöçmen

Gençlik Kamplarına başvurular başladı

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 28.05.2022 - 13:44, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Gençlik Kamplarına başvurular başladı

      NEVŞEHİR(MHA) Gençlik Merkezleri; gençlerin serbest zamanlarının değerlendirmelerine yardımcı olmak, gençleri sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere yönlendirmek, gençlerin gelişimine katkıda bulunmak, gençlere rehberlik ve danışmanlık yapmak, gençleri zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlendirmek ve gençlerin çeşitli aktiviteler içinde yer alarak sosyal beceriler kazanabilmesi ve paylaşımlarda bulunabilmeleri amacıyla sanatsal, sosyal, kültürel ve eğitsel faaliyetler ile tarihi ve kültürel geziler, kamplar ve sportif faaliyetleri düzenleyen merkezler.    Bu minval üzerine Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen "Medeniyet Tarih ve Kültür Gençlik Kampı" Mayıs -  Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanıyor.     İl Müdürü Özdemir; ”Bu yıl ilk kez İlimizde düzenlenecek olan “Güneşe Yolculuk Tematik Gençlik Kampı” ile 81 ilimizden yaklaşık 5.000 gencimizi Peri masallarında gibi htiren, dünyanın en eşsiz bölgesi olarak kabul edilen Kapadokya’da aynı anda hem yerin yedi kat altında hem de gökyüzünde olabileceğiniz dünyada tek yerde misafir etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Her daim söylediğimiz gibi bu şehri sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif anlamda marka şehir yapmak adına çalışmalarımız devam etmektedir. Gençlerimizi her adımda muhteşem manzaralara şahitlik edebileceği Kapadokya bölgemizin mistik ve fantastik yolculuğuna masalsı bir diyarda uçsuz bucaksız tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini yerinde incelemeye bekliyoruz" dedi. 

 

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Gençlik Merkezleri; gençlerin serbest zamanlarının değerlendirmelerine yardımcı olmak, gençleri sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere yönlendirmek, gençlerin gelişimine katkıda bulunmak, gençlere rehberlik ve danışmanlık yapmak, gençleri zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlendirmek ve gençlerin çeşitli aktiviteler içinde yer alarak sosyal beceriler kazanabilmesi ve paylaşımlarda bulunabilmeleri amacıyla sanatsal, sosyal, kültürel ve eğitsel faaliyetler ile tarihi ve kültürel geziler, kamplar ve sportif faaliyetleri düzenleyen merkezler. 

 

Bu minval üzerine Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen "Medeniyet Tarih ve Kültür Gençlik Kampı" Mayıs -  Kasım 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilmesi planlanıyor.  

 

İl Müdürü Özdemir; ”Bu yıl ilk kez İlimizde düzenlenecek olan “Güneşe Yolculuk Tematik Gençlik Kampı” ile 81 ilimizden yaklaşık 5.000 gencimizi Peri masallarında gibi htiren, dünyanın en eşsiz bölgesi olarak kabul edilen Kapadokya’da aynı anda hem yerin yedi kat altında hem de gökyüzünde olabileceğiniz dünyada tek yerde misafir etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Her daim söylediğimiz gibi bu şehri sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif anlamda marka şehir yapmak adına çalışmalarımız devam etmektedir. Gençlerimizi her adımda muhteşem manzaralara şahitlik edebileceği Kapadokya bölgemizin mistik ve fantastik yolculuğuna masalsı bir diyarda uçsuz bucaksız tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini yerinde incelemeye bekliyoruz" dedi. 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.