Göreme Belediyesi 'Kardeş Şehir Protokolü' imzaladı

İLÇELER 24.03.2022 - 12:53, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Göreme Belediyesi 'Kardeş Şehir Protokolü' imzaladı

Göreme Belediyesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Çatalköy Belediyesi ile Kardeş Şehir protokolü imzaladı.
    NEVŞEHİR(MHA) Göreme Belediyesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Çatalköy Belediyesi ile Kardeş Şehir protokolü imzaladı.     Konu hakkında açıklamada bulunan Başkan Ömer Eren; "Dostluk ve kardeşliğimizi geliştirmek amacıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Çatalköy Belediye Başkanı Sayın Mehmet Hulusioğlu ile birlikte kardeş şehir protokolümüzü imzaladık. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.   
Göreme Belediyesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Çatalköy Belediyesi ile Kardeş Şehir protokolü imzaladı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Göreme Belediyesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Çatalköy Belediyesi ile Kardeş Şehir protokolü imzaladı.  

 

Konu hakkında açıklamada bulunan Başkan Ömer Eren; "Dostluk ve kardeşliğimizi geliştirmek amacıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Çatalköy Belediye Başkanı Sayın Mehmet Hulusioğlu ile birlikte kardeş şehir protokolümüzü imzaladık. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.