Çiftçi iftar sofrasında Şehit ve Gazi ailelerini ağırladı

GÜNCEL 12.04.2022 - 10:30, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Çiftçi iftar sofrasında Şehit ve Gazi ailelerini ağırladı

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, ilçede bulunan Şehit ve gazi ailelerini iftarda ağırladı.
      NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, ilçede bulunan Şehit ve gazi ailelerini iftarda ağırladı.   Bu ülke için canlarını gözlerini kırpmadan verip Şehitlik mertebesine ulaşan Şehitlere bir kez daha Yüce Allah'tan rahmet, aileleri ve sevenlerine ise başsağlığı dileyen Başkan Çiftçi, Gazi ve ailelerine ise ömür boyu sağlıklı ve huzurlu bir hayat temennisinde bulundu.   Çiftçi, "Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimizle birlikteyiz. Bu vesile ile tüm Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Gazilerimize acil şifalar diliyorum" diye konuştu.  
NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, ilçede bulunan Şehit ve gazi ailelerini iftarda ağırladı.

 

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, ilçede bulunan Şehit ve gazi ailelerini iftarda ağırladı.

 

Bu ülke için canlarını gözlerini kırpmadan verip Şehitlik mertebesine ulaşan Şehitlere bir kez daha Yüce Allah'tan rahmet, aileleri ve sevenlerine ise başsağlığı dileyen Başkan Çiftçi, Gazi ve ailelerine ise ömür boyu sağlıklı ve huzurlu bir hayat temennisinde bulundu.

 

Çiftçi, "Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimizle birlikteyiz. Bu vesile ile tüm Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Gazilerimize acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.