Ürgüp'te hacı uğurlaması

İLÇELER 25.06.2022 - 14:41, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Ürgüp'te hacı uğurlaması

Ürgüp İlçe Müftülüğü 2022 yılı Diyanet’e ve Özel Seyahat Acentelerine kayıt yaptıran tüm hacı adayları için ilçede Musalla Cami’inde dua programı gerçekleştirdi.
    NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp İlçe Müftülüğü 2022 yılı Diyanet’e ve Özel Seyahat Acentelerine kayıt yaptıran tüm hacı adayları için ilçede Musalla Cami’inde dua programı gerçekleştirdi.  Musalla Camii İmam Hatibi Ahmet Acar’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Karain Köyü Camii İmam Hatibi Ali Çelebi’nin “yollar sana geleyim” adlı ilahi dinletisinin ardından Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün selamlama konuşmaları ile devam etti.  İlçe Müftüsü İsmail Karadavut yapmış olduğu selamlama konuşmasında Hac yolculuğunun İbadet yolculuğu olduğunu vurguladılar.   İlçeden hac görevini ifa etmek üzere giden tüm hacı adaylarımızın haclarının makbul olması temennisinde bulundular.  İlçe Müftüsü Karadavut’un yapmış olduğu dua sonrası hacı adaylarının katılımcılarla helalleşmesi ile Hac uğurlama programı tamamlandı. 
Ürgüp İlçe Müftülüğü 2022 yılı Diyanet’e ve Özel Seyahat Acentelerine kayıt yaptıran tüm hacı adayları için ilçede Musalla Cami’inde dua programı gerçekleştirdi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp İlçe Müftülüğü 2022 yılı Diyanet’e ve Özel Seyahat Acentelerine kayıt yaptıran tüm hacı adayları için ilçede Musalla Cami’inde dua programı gerçekleştirdi. 

Musalla Camii İmam Hatibi Ahmet Acar’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Karain Köyü Camii İmam Hatibi Ali Çelebi’nin “yollar sana geleyim” adlı ilahi dinletisinin ardından Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün selamlama konuşmaları ile devam etti. 

İlçe Müftüsü İsmail Karadavut yapmış olduğu selamlama konuşmasında Hac yolculuğunun İbadet yolculuğu olduğunu vurguladılar.  

İlçeden hac görevini ifa etmek üzere giden tüm hacı adaylarımızın haclarının makbul olması temennisinde bulundular. 

İlçe Müftüsü Karadavut’un yapmış olduğu dua sonrası hacı adaylarının katılımcılarla helalleşmesi ile Hac uğurlama programı tamamlandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.