NTB Başkanı İbrahim Salaş TOGG Gemlik Tesisleri'ni ziyaret etti.

NEVŞEHİR 01.09.2022 - 13:59, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

NTB Başkanı İbrahim Salaş TOGG Gemlik Tesisleri'ni ziyaret etti.

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, TOGG Gemlik Tesisleri'ni ziyaret ederek, tesisler hakkında bilgi aldı.
    Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı ve TOGG Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda/Borsa Başkanları ile Togg Gemlik Tesislerinde bir araya geldi.​ Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ın da katıldığı tesislerin ziyaretinde, Hisarcıklıoğlu Oda-Borsa başkanlarına Türkiye'nin otomobili TOGG'un serüvenini ve geldiği noktayı anlattı. TOGG CEO'su Gürcan Karakaş da bir sunum yaparak Togg otomobili ve e-mobilite sistemi hakkında bilgi verdi. Ziyaret ile ilgili değerlendirmede bulunan Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, "TOBB Başkanımız Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu liderliğinde 365 oda ve borsa ile birlikte yola çıkılan Türkiye'nin 100 yıllık hayali olan, tüm fikri ve sınai mülkiyet haklarının ülkemize ait olduğu TOGG otomobili fabrika alanını ziyaret ettik ve istişare toplantımızı da fabrika tesislerinde gerçekleştirdik.  Türkiye'nin asırlık hayali olan yerli otomobilin yapılmasında büyük desteği olan başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, TOBB Başkanımıza, 365 Oda-Borsa Başkanlarımıza ve 5 babayiğide teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, TOGG Gemlik Tesisleri'ni ziyaret ederek, tesisler hakkında bilgi aldı.

 

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı ve TOGG Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda/Borsa Başkanları ile Togg Gemlik Tesislerinde bir araya geldi.​

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ın da katıldığı tesislerin ziyaretinde, Hisarcıklıoğlu Oda-Borsa başkanlarına Türkiye'nin otomobili TOGG'un serüvenini ve geldiği noktayı anlattı.

TOGG CEO'su Gürcan Karakaş da bir sunum yaparak Togg otomobili ve e-mobilite sistemi hakkında bilgi verdi.

Ziyaret ile ilgili değerlendirmede bulunan Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, "TOBB Başkanımız Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu liderliğinde 365 oda ve borsa ile birlikte yola çıkılan Türkiye'nin 100 yıllık hayali olan, tüm fikri ve sınai mülkiyet haklarının ülkemize ait olduğu TOGG otomobili fabrika alanını ziyaret ettik ve istişare toplantımızı da fabrika tesislerinde gerçekleştirdik. 

Türkiye'nin asırlık hayali olan yerli otomobilin yapılmasında büyük desteği olan başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, TOBB Başkanımıza, 365 Oda-Borsa Başkanlarımıza ve 5 babayiğide teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.