Özgöçmen

Pazaryeri Cumartesi ve Pazar günleri kurulacak

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 27.04.2022 - 13:12, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Pazaryeri Cumartesi ve Pazar günleri kurulacak

11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayının son günlerinde Nevşehir il merkezinde Pazaryeri Cumartesi ve Pazar günleri halka hizmet verecek.
    NEVŞEHİR(MHA) 11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayının son günlerinde Nevşehir il merkezinde Pazaryeri Cumartesi ve Pazar günleri halka hizmet verecek.     Yaş sebze ve meyvenin yanı sıra bir evin ihtiyacı hemen hemen bütün ürünlerin, piyasa koşullarının altında ve oldukça taze olarak bulunabildiği Nevşehir Kapalı Pazar yerinde bayram öncesinde yine yoğun bir hareketliliğin yaşanması bekleniyor.     Son zamanlarda dünya ve ülke genelinde yaşanan ekonomik dalgalanmaların özellikle yaş sebze ve meyve alanında havaların da ısınmasıyla birlikte her geçen hafta biraz daha vatandaşın alım gücüne hitap eder duruma geldiğini kaydeden Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Ramazan bayramı öncesinde de halkın pazaryerine yoğun ilgi göstermesini beklediklerini ifade etti.     Bayram öncesinde Pazaryerinin Cumartesi ve Pazar günleri açık bulunarak Nevşehir halkına hizmet vereceğine dikkat çeken Başkan Özmen, "Yüce Allah Müslüman kullarına mağfiret kapılarını sonuna kadar araladığı bir mübarek ramazan ayını daha geride bırakmak üzereyiz. Rabbim tüm Müslümanların ibadetlerini nazarında kabul eylesin. Ramazan bayramı öncesinde Pazarcı esnafımız yine başta sebze ve meyve olmak üzere, giyim, ayakkabı, Şarküteri, Şeker ve kuruyemiş tezgahlarımızla hizmet vermeyi sürdürecek. Piyasa koşullarına göre en uygun fiyatlarda ve tazelikte ürünleri halkımızla buluşturmaya devam edecek olan Pazarcı esnaflarımızın, tüm müşterilerimizin, Müslüman Aleminin mübarek ramazan bayramını şimdiden kutluyor, esenlikler diliyorum" dedi.    
11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayının son günlerinde Nevşehir il merkezinde Pazaryeri Cumartesi ve Pazar günleri halka hizmet verecek.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) 11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan ayının son günlerinde Nevşehir il merkezinde Pazaryeri Cumartesi ve Pazar günleri halka hizmet verecek.  

 

Yaş sebze ve meyvenin yanı sıra bir evin ihtiyacı hemen hemen bütün ürünlerin, piyasa koşullarının altında ve oldukça taze olarak bulunabildiği Nevşehir Kapalı Pazar yerinde bayram öncesinde yine yoğun bir hareketliliğin yaşanması bekleniyor.  

 

Son zamanlarda dünya ve ülke genelinde yaşanan ekonomik dalgalanmaların özellikle yaş sebze ve meyve alanında havaların da ısınmasıyla birlikte her geçen hafta biraz daha vatandaşın alım gücüne hitap eder duruma geldiğini kaydeden Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Ramazan bayramı öncesinde de halkın pazaryerine yoğun ilgi göstermesini beklediklerini ifade etti.  

 

Bayram öncesinde Pazaryerinin Cumartesi ve Pazar günleri açık bulunarak Nevşehir halkına hizmet vereceğine dikkat çeken Başkan Özmen, "Yüce Allah Müslüman kullarına mağfiret kapılarını sonuna kadar araladığı bir mübarek ramazan ayını daha geride bırakmak üzereyiz. Rabbim tüm Müslümanların ibadetlerini nazarında kabul eylesin. Ramazan bayramı öncesinde Pazarcı esnafımız yine başta sebze ve meyve olmak üzere, giyim, ayakkabı, Şarküteri, Şeker ve kuruyemiş tezgahlarımızla hizmet vermeyi sürdürecek. Piyasa koşullarına göre en uygun fiyatlarda ve tazelikte ürünleri halkımızla buluşturmaya devam edecek olan Pazarcı esnaflarımızın, tüm müşterilerimizin, Müslüman Aleminin mübarek ramazan bayramını şimdiden kutluyor, esenlikler diliyorum" dedi.  

 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.