Özgöçmen

Çok farklı bir tedavi yöntemi

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 16.07.2022 - 12:39, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Çok farklı bir tedavi yöntemi

Ülkemizin en önemli kültür turizmi merkezlerinden Kapadokya bölgesinde birçok turistik tesiste rastlayabileceğiniz Tuz Odalarında kronikleşmiş çeşitli rahatsızlıklarınıza şifa bulabilirsiniz.
    NEVŞEHİR(MHA) Ülkemizin en önemli kültür turizmi merkezlerinden Kapadokya bölgesinde birçok turistik tesiste rastlayabileceğiniz Tuz Odalarında kronikleşmiş çeşitli rahatsızlıklarınıza şifa bulabilirsiniz. Ancak Kapadokya Hill Butik Otelde diğerlerinden farklı olarak kaya tuzu tedavi de kullanılıyor.   Grip, Üst solunum yolları rahatsızlıkları, eklem ağrıları, romatizma ve benzeri hastalıklarınıza iyi geleceği belirtilen tuz odasına turistik tesisin açıldığı günden bu yana her geçen ilgi daha da artıyor.   Günümüzde yeni ortaya çıkan terapi dallarından bir tanesi de tuz terapisi. Tarih boyunca saf, rafine edilmemiş kaya tuzunun akciğer derinliklerinde antibakteriyel ve antimikrobiyal faydaları olduğu kabul edilmiş. Son yıllarda tüm solunum hastaları ve doğal astım tedavisi için dünyadaki tuz mağaralarına yapılan ziyaretler doğal tuz havasının inanılmaz iyileştirici özelliklerinden dolayı artış göstermekte. Çoğu ülkede kullanılan bir metot olan tuz terapisinin ülkemizdeki örneklerinin ilerleyen yıllarda daha da artması bekleniyor. Tuz terapisi ayrıca “Haloterapi” olarak bilinir. Tuz Odası veya bazen Tuz Mağarası olarak da bilinen terapi özellikle egzamadan alerjiye oradan da astım arasında değişen solunum ve cilt sorunları çeken kişiler için tasarlanmış. Klinik testlerde tuz terapisinin solunum ve cilt hastalıklarının çeşitli belirtileri gidermede etkili olduğu kanıtlanmış. 
Ülkemizin en önemli kültür turizmi merkezlerinden Kapadokya bölgesinde birçok turistik tesiste rastlayabileceğiniz Tuz Odalarında kronikleşmiş çeşitli rahatsızlıklarınıza şifa bulabilirsiniz.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Ülkemizin en önemli kültür turizmi merkezlerinden Kapadokya bölgesinde birçok turistik tesiste rastlayabileceğiniz Tuz Odalarında kronikleşmiş çeşitli rahatsızlıklarınıza şifa bulabilirsiniz. Ancak Kapadokya Hill Butik Otelde diğerlerinden farklı olarak kaya tuzu tedavi de kullanılıyor.  

Grip, Üst solunum yolları rahatsızlıkları, eklem ağrıları, romatizma ve benzeri hastalıklarınıza iyi geleceği belirtilen tuz odasına turistik tesisin açıldığı günden bu yana her geçen ilgi daha da artıyor.  

Günümüzde yeni ortaya çıkan terapi dallarından bir tanesi de tuz terapisi. Tarih boyunca saf, rafine edilmemiş kaya tuzunun akciğer derinliklerinde antibakteriyel ve antimikrobiyal faydaları olduğu kabul edilmiş. Son yıllarda tüm solunum hastaları ve doğal astım tedavisi için dünyadaki tuz mağaralarına yapılan ziyaretler doğal tuz havasının inanılmaz iyileştirici özelliklerinden dolayı artış göstermekte. Çoğu ülkede kullanılan bir metot olan tuz terapisinin ülkemizdeki örneklerinin ilerleyen yıllarda daha da artması bekleniyor. Tuz terapisi ayrıca “Haloterapi” olarak bilinir. Tuz Odası veya bazen Tuz Mağarası olarak da bilinen terapi özellikle egzamadan alerjiye oradan da astım arasında değişen solunum ve cilt sorunları çeken kişiler için tasarlanmış. Klinik testlerde tuz terapisinin solunum ve cilt hastalıklarının çeşitli belirtileri gidermede etkili olduğu kanıtlanmış. 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.