CHP'li Vekillerden Başkan Altıok'a ziyaret

NEVŞEHİR 08.06.2022 - 11:39, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

CHP'li Vekillerden Başkan Altıok'a ziyaret

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut ve Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan Hacıbektaş Belediye başkanlığını ziyaret etti.
    NEVŞEHİR(MHA) CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut ve Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan Hacıbektaş Belediye başkanlığını ziyaret etti.   Ziyarete ilişkin Başkan Arif Yoldaş Altıok, "Adana Milletvekilimiz Sayın Ayhan Barut, Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Faruk Sarıarslan, Kozaklı İlçe Başkanımız Sayın Sefer Neslihanoğlu ve Hacıbektaş İlçe Başkanımız Sayın Şenol Atanur Taşdemir’i Belediyemizde misafir ettik. Nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.  
CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut ve Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan Hacıbektaş Belediye başkanlığını ziyaret etti.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut ve Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan Hacıbektaş Belediye başkanlığını ziyaret etti.  

Ziyarete ilişkin Başkan Arif Yoldaş Altıok, "Adana Milletvekilimiz Sayın Ayhan Barut, Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Faruk Sarıarslan, Kozaklı İlçe Başkanımız Sayın Sefer Neslihanoğlu ve Hacıbektaş İlçe Başkanımız Sayın Şenol Atanur Taşdemir’i Belediyemizde misafir ettik. Nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.