Solmaz ve Yılmaz’dan Borsa Başkanı Salaş’a Ziyaret

NEVŞEHİR 13.10.2022 - 11:15, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Solmaz ve Yılmaz’dan Borsa Başkanı Salaş’a Ziyaret

Kapadokya Havalimanı Müdürü Serdar Yılmaz ve Nevşehir Çevre ,Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mustafa Solmaz Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş’ı makamında ziyaret etti.
    Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanlığı’na tekrar seçilen İbrahim Salaş’ı ziyaret eden Kapadokya Havalimanı Müdürü Serdar Yılmaz ve Nevşehir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mustafa Solmaz, kendilerine ve yönetimine görevlerinin hayırlı olması ile birlikte başarılı çalışmalar temennisinde bulundu. Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş’ı makamında ziyaret ederek görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Nevşehir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mustafa Solmaz ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Nevşehir Kapadokya Havalimanı Müdürü Serdar Yılmaz, ayrıca Salaş’a kurum olarak yürüttükleri çalışmalar ve faaliyet alanları hakkında bilgi verdi. Nevşehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Havalı'nın da yer aldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini ifade eden Başkan Salaş ise, Borsa olarak kurumlar arası ikili işbirliklerine büyük önem verdiklerini söyledi. Salaş bu kapsamda özellikle şehrin ve bölgenin sahip olduğu başlıca değer ve istihdam alanlarında belirlenen hedeflere ulaşması için, NTB olarak kamu yararı için yapılacak her türlü projeye destek vererek ortak oldukları gibi bundan sonrada desteklerinin artarak devam edeceğini ifade etti. Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafın ardından iyi dilek ve temenni ile sona erdi.
Kapadokya Havalimanı Müdürü Serdar Yılmaz ve Nevşehir Çevre ,Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mustafa Solmaz Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş’ı makamında ziyaret etti.

 

 

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanlığı’na tekrar seçilen İbrahim Salaş’ı ziyaret eden Kapadokya Havalimanı Müdürü Serdar Yılmaz ve Nevşehir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mustafa Solmaz, kendilerine ve yönetimine görevlerinin hayırlı olması ile birlikte başarılı çalışmalar temennisinde bulundu.

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş’ı makamında ziyaret ederek görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Nevşehir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Mustafa Solmaz ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Nevşehir Kapadokya Havalimanı Müdürü Serdar Yılmaz, ayrıca Salaş’a kurum olarak yürüttükleri çalışmalar ve faaliyet alanları hakkında bilgi verdi.

Nevşehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Havalı'nın da yer aldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini ifade eden Başkan Salaş ise, Borsa olarak kurumlar arası ikili işbirliklerine büyük önem verdiklerini söyledi. Salaş bu kapsamda özellikle şehrin ve bölgenin sahip olduğu başlıca değer ve istihdam alanlarında belirlenen hedeflere ulaşması için, NTB olarak kamu yararı için yapılacak her türlü projeye destek vererek ortak oldukları gibi bundan sonrada desteklerinin artarak devam edeceğini ifade etti.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafın ardından iyi dilek ve temenni ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.