Ekici’den Binbaşı Akgümüş’e veda ziyareti

GÜNCEL 01.04.2022 - 14:35, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Ekici’den Binbaşı Akgümüş’e veda ziyareti

İl Kültür ve Turizm Müdürü iken Mersin İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü görevine atanan Cengiz Ekici, Merkez İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Adem Akgümüş’e veda ziyaretinde bulundu.
    Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atanmasının ardından veda ziyaretleri kapsamında Merkez İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Adem Akgümüş’e veda ziyaretinde bulundu.  Merkez İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Adem Akgümüş yaptığı açıklamada, “ Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atanan Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürümüz değerli abim Cengiz Ekici veda ziyaretinde bulundu. Kendisine yeni görevinde hayırlı ve başarılı görevler diliyorum” dedi.   İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici ise değerli komutanlarım sizleri tanımak ve sizlerle çalışmak ayrı bir güzeldi. Destekleriniz için teşekkür ederim” diye konuştu.
İl Kültür ve Turizm Müdürü iken Mersin İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü görevine atanan Cengiz Ekici, Merkez İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Adem Akgümüş’e veda ziyaretinde bulundu.

 

 

Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici, Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürü olarak atanmasının ardından veda ziyaretleri kapsamında Merkez İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Adem Akgümüş’e veda ziyaretinde bulundu.  Merkez İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Adem Akgümüş yaptığı açıklamada, “ Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atanan Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürümüz değerli abim Cengiz Ekici veda ziyaretinde bulundu. Kendisine yeni görevinde hayırlı ve başarılı görevler diliyorum” dedi.

 

İl Kültür ve Turizm Müdürü Cengiz Ekici ise değerli komutanlarım sizleri tanımak ve sizlerle çalışmak ayrı bir güzeldi. Destekleriniz için teşekkür ederim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.