Kuraklık İl Kriz Merkezi toplandı

NEVŞEHİR 27.09.2022 - 10:15, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:29
 

Kuraklık İl Kriz Merkezi toplandı

Nevşehir Tarımsal Kuraklık İl Kriz Merkezi Toplantısı Nevşehir Valiliği Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu Başkanlığında toplandı.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Tarımsal Kuraklık İl Kriz Merkezi Toplantısı Nevşehir Valiliği Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu Başkanlığında toplandı.  Toplantıya İl Kriz Merkezi Üye Kurum ve Kuruluş amirleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile Kızılırmak hattı üzerinde Gülşehir ve Avanos ilçelerinden örnek çiftçiler ve muhtarlar katılım sağladı.  İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş katılımcıları selamlayarak İl Kuraklık Kriz Merkezinin Yamula-Hirfanlı Barajları arasındaki bölgede Kızılırmak sulamaları gündemiyle toplandığını belirtti ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden Şube Müdürü Recep Eroğlu tarafından Nevşehir'de Tarımsal Faaliyetler ve Sulama konusunda alan bazlı verileri içeren sunum gerçekleştirdi.  Nevşehir Meteoroloji Müdürü Ertuğrul Tükenmez tarafından 2022 yılında Nevşehir'in yağış durumu ve 2023 yılı beklentileri hakkında bilgiler verildi.   Devlet Su İşleri 12 Bölge Müdür Yardımcısı Serkan Kaman9 tarafından Yamula ve Hirfanlı barajı arasındaki bölgede sulama faaliyetleri ve 2023 yılı beklentileri konusunda bilgiler verildi.  Gündemle ilgili değerlendirmelerin ardından 2023 yılı çalışmalarına yönelik kararlar alındı.  
Nevşehir Tarımsal Kuraklık İl Kriz Merkezi Toplantısı Nevşehir Valiliği Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu Başkanlığında toplandı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Tarımsal Kuraklık İl Kriz Merkezi Toplantısı Nevşehir Valiliği Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı Kübra Karaalioğlu Başkanlığında toplandı. 

Toplantıya İl Kriz Merkezi Üye Kurum ve Kuruluş amirleri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile Kızılırmak hattı üzerinde Gülşehir ve Avanos ilçelerinden örnek çiftçiler ve muhtarlar katılım sağladı. 

İl Tarım ve Orman Müdürü Özgür Memiş katılımcıları selamlayarak İl Kuraklık Kriz Merkezinin Yamula-Hirfanlı Barajları arasındaki bölgede Kızılırmak sulamaları gündemiyle toplandığını belirtti ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğünden Şube Müdürü Recep Eroğlu tarafından Nevşehir'de Tarımsal Faaliyetler ve Sulama konusunda alan bazlı verileri içeren sunum gerçekleştirdi. 

Nevşehir Meteoroloji Müdürü Ertuğrul Tükenmez tarafından 2022 yılında Nevşehir'in yağış durumu ve 2023 yılı beklentileri hakkında bilgiler verildi.  

Devlet Su İşleri 12 Bölge Müdür Yardımcısı Serkan Kaman9 tarafından Yamula ve Hirfanlı barajı arasındaki bölgede sulama faaliyetleri ve 2023 yılı beklentileri konusunda bilgiler verildi. 

Gündemle ilgili değerlendirmelerin ardından 2023 yılı çalışmalarına yönelik kararlar alındı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.