İYİ Parti'de yeni görevlendirme

SİYASET 16.07.2022 - 12:38, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

İYİ Parti'de yeni görevlendirme

Her geçen gün biraz daha yaklaşan 2023 seçimlerine hazırlanan İYİ Parti Nevşehir teşkilatları bir yandan da yeni katılımlar ve yeni görevlendirmelerle gündemde.
    NEVŞEHİR(MHA) Her geçen gün biraz daha yaklaşan 2023 seçimlerine hazırlanan İYİ Parti Nevşehir teşkilatları bir yandan da yeni katılımlar ve yeni görevlendirmelerle gündemde.   İYİ Parti Nevşehir İl Yönetimine yeni bir katılım sağlandı. Şehrin sevilen öğretmenlerinden Birgül Yılmaz, eğitim politikaları başkanlığı görevine getirildi.  İl Başkanı Av. Alihan Kuzeyli yeni görevinde Birgül Yılmaz'a başarılar dilerken, partiye katılımların her geçen gün daha arttığına dikkat çekti.    
Her geçen gün biraz daha yaklaşan 2023 seçimlerine hazırlanan İYİ Parti Nevşehir teşkilatları bir yandan da yeni katılımlar ve yeni görevlendirmelerle gündemde.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Her geçen gün biraz daha yaklaşan 2023 seçimlerine hazırlanan İYİ Parti Nevşehir teşkilatları bir yandan da yeni katılımlar ve yeni görevlendirmelerle gündemde.  

İYİ Parti Nevşehir İl Yönetimine yeni bir katılım sağlandı. Şehrin sevilen öğretmenlerinden Birgül Yılmaz, eğitim politikaları başkanlığı görevine getirildi. 

İl Başkanı Av. Alihan Kuzeyli yeni görevinde Birgül Yılmaz'a başarılar dilerken, partiye katılımların her geçen gün daha arttığına dikkat çekti.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.