TES Derinkuyu’da yeni görevlendirme

İLÇELER 09.09.2022 - 09:12, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

TES Derinkuyu’da yeni görevlendirme

Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi Derinkuyu İlçe başkanı Ali Ekici Gazi Ortaokuluna müdür yardımcısı olarak atandı. Türk Eğitim Sen Derinkuyu ilçe başkanı Suvermez İlk/Ortaokulu müdürü Hakan Köse oldu.
    Türk Eğitim Sen Derinkuyu ilçe başkanı Ali Ekici'ye Tes. Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç ve başkan yardımcıları Hasan Hüseyin İyilikli ve Sefa Atar yeni göreve başladığı Nevşehir Merkez Gazi ortaokulunda hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak tebrik ettiler. Başkan Urgenç; Güzel günlere giden yol, sabır ve duadan geçer. İfadeleriyle Hz. Ali'nin Haklı olduğun zaman hiç kimseye boyun eğmeyeceksin. Sözünü yaşam felsefemiz edindik. Vav gibi mütevazi olmasını da elif gibi dik durmasını iyi biliriz. Bize bırakılan emaneti korumak için fikren ve bedenen mücadele ederiz. Onur ve cesaret kavramlarını dava için serden geçenlerin hayatlarından öğrendik. Hiçbir zaman başımızı eğmedik. Başımızı eğecek bir iş yapmadık. Bugüne kadar dik yaşadık. Dik öleceğiz. Makamı kendilerine zırh yapan muhataplarımıza da bu erdemleri öğretmenin şerefini yaşıyoruz. Kıymetli Ali Ekici hocama bugüne kadar ki hizmetlerinden ve diklenmeden dik duruşundan dolayı teşekkür ederim. Yeni görev yerinde başarılar dilerim. Dedi. Türk Eğitim Sen Derinkuyu ilçe başkanı Ali Ekici'nin Merkez Gazi Ortaokuluna müdür yardımcısı olarak atanması ile Derinkuyu Türk Eğitim Sen ilçe yönetim kurulunu oluşturması için Suvermez ilk/Ortaokulu müdürü Hakan Köse Türk Eğitim Sen Nevşehir il yönetimi tarafından görevlendirilmiştir. En kısa zamanda Türk Eğitim Sen Nevşehir şube Derinkuyu Türk Eğitim Sen İlçe yönetim listesi Tes. Derinkuyu ilçe başkanı Hakan Köse tarafından kamuoyu ve eğitim çalışanları ile paylaşılacaktır. TES. Derinkuyu ilçe yönetim kurulunda görev almak isteyen eğitim çalışanları Hakan Köse -Tel: 0 (533) 197 65 50- ile irtibat kurabilirler.
Türk Eğitim Sen Nevşehir şubesi Derinkuyu İlçe başkanı Ali Ekici Gazi Ortaokuluna müdür yardımcısı olarak atandı. Türk Eğitim Sen Derinkuyu ilçe başkanı Suvermez İlk/Ortaokulu müdürü Hakan Köse oldu.

 

 

Türk Eğitim Sen Derinkuyu ilçe başkanı Ali Ekici'ye Tes. Nevşehir şube başkanı Tayfur Urgenç ve başkan yardımcıları Hasan Hüseyin İyilikli ve Sefa Atar yeni göreve başladığı Nevşehir Merkez Gazi ortaokulunda hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak tebrik ettiler.

Başkan Urgenç; Güzel günlere giden yol, sabır ve duadan geçer. İfadeleriyle Hz. Ali'nin Haklı olduğun zaman hiç kimseye boyun eğmeyeceksin. Sözünü yaşam felsefemiz edindik. Vav gibi mütevazi olmasını da elif gibi dik durmasını iyi biliriz. Bize bırakılan emaneti korumak için fikren ve bedenen mücadele ederiz. Onur ve cesaret kavramlarını dava için serden geçenlerin hayatlarından öğrendik. Hiçbir zaman başımızı eğmedik. Başımızı eğecek bir iş yapmadık. Bugüne kadar dik yaşadık. Dik öleceğiz. Makamı kendilerine zırh yapan muhataplarımıza da bu erdemleri öğretmenin şerefini yaşıyoruz. Kıymetli Ali Ekici hocama bugüne kadar ki hizmetlerinden ve diklenmeden dik duruşundan dolayı teşekkür ederim. Yeni görev yerinde başarılar dilerim. Dedi.

Türk Eğitim Sen Derinkuyu ilçe başkanı Ali Ekici'nin Merkez Gazi Ortaokuluna müdür yardımcısı olarak atanması ile Derinkuyu Türk Eğitim Sen ilçe yönetim kurulunu oluşturması için Suvermez ilk/Ortaokulu müdürü Hakan Köse Türk Eğitim Sen Nevşehir il yönetimi tarafından görevlendirilmiştir. En kısa zamanda Türk Eğitim Sen Nevşehir şube Derinkuyu Türk Eğitim Sen İlçe yönetim listesi Tes. Derinkuyu ilçe başkanı Hakan Köse tarafından kamuoyu ve eğitim çalışanları ile paylaşılacaktır. TES. Derinkuyu ilçe yönetim kurulunda görev almak isteyen eğitim çalışanları Hakan Köse -Tel: 0 (533) 197 65 50- ile irtibat kurabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.