Özgöçmen

Belediye Başkanı Savran, gençlerle sahur yaptı

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 10.04.2022 - 02:26, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Belediye Başkanı Savran, gençlerle sahur yaptı

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, iftar sonrasında Zeki Soyak Parkı’nda bir araya geldiği gençlerle birlikte sahur yaptı.
  Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ramazan programının ardından 2000 Evler Mahallesi’nde bulunan Zeki Soyak Parkı’na geçti.   Burada gençlerle çay eşliğinde bir süre sohbet eden Savran, gençlerin talep ve önerilerini dinleyerek Nevşehir Belediyesi tarafından hayata geçirecekleri çeşitli gençlik ve eğitim projeleri hakkında istişarelerde bulundu.   Savran daha sonra parkta bulunan çok sayıda üniversiteli genç ile birlikte sahur yaptı. Savran, “Bu manevi iklimi, bu güzelliği evlerinden uzakta şehrimizde bizlere emanet gençlerimizle beraber yaşayalım istedik. Hep birlikte bu güzel şehirde yaşıyoruz, bu şehrin sorunlarını hep beraber çözüm bulmamız, güzelliklerini hep beraber artırmamız gerekiyor. Şehrimize hizmet noktasında gençlerimizin enerjisi her zaman bizlere güç veriyor. Onların fikirlerini önemsiyor ve değer veriyoruz.” dedi.    
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, iftar sonrasında Zeki Soyak Parkı’nda bir araya geldiği gençlerle birlikte sahur yaptı.

 

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ramazan programının ardından 2000 Evler Mahallesi’nde bulunan Zeki Soyak Parkı’na geçti.

 

Burada gençlerle çay eşliğinde bir süre sohbet eden Savran, gençlerin talep ve önerilerini dinleyerek Nevşehir Belediyesi tarafından hayata geçirecekleri çeşitli gençlik ve eğitim projeleri hakkında istişarelerde bulundu.

 

Savran daha sonra parkta bulunan çok sayıda üniversiteli genç ile birlikte sahur yaptı. Savran, “Bu manevi iklimi, bu güzelliği evlerinden uzakta şehrimizde bizlere emanet gençlerimizle beraber yaşayalım istedik. Hep birlikte bu güzel şehirde yaşıyoruz, bu şehrin sorunlarını hep beraber çözüm bulmamız, güzelliklerini hep beraber artırmamız gerekiyor. Şehrimize hizmet noktasında gençlerimizin enerjisi her zaman bizlere güç veriyor. Onların fikirlerini önemsiyor ve değer veriyoruz.” dedi.

 

 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.