JAKEM'de İş Sağlığı ve Güvenliği Kursu açıldı

NEVŞEHİR 17.05.2022 - 12:11, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

JAKEM'de İş Sağlığı ve Güvenliği Kursu açıldı

Şehit Muhammed Can Biçici Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, İl Jandarma Alay Komutanlığı ve JAKEM iş birliğiyle çok tehlikeli işlerde iş sağlığı ve güvenliği kursu açıldı.
    NEVŞEHİR(MHA) Şehit Muhammed Can Biçici Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, İl Jandarma Alay Komutanlığı ve JAKEM iş birliğiyle çok tehlikeli işlerde iş sağlığı ve güvenliği kursu açıldı.    Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fedakar Koçak, İl Jandarma Alay Komutanlığında açılan çok tehlikeli işlerde iş sağlığı ve güvenliği kursunun ardından bu kez de JAKEM komutanlığında da aynı kursun düzenlendiğini belirtti.    Koçak, her iki kursa toplam 53 kursiyerin katıldığını belirtirken, 5 gün süreyle devam edecek olan kursun düzenlenmesinde kendilerine destek sağlayan İl Jandarma Alay Komutanlığı ve JAKEM komutanlığı yetkililerine de teşekkür etti.     
Şehit Muhammed Can Biçici Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, İl Jandarma Alay Komutanlığı ve JAKEM iş birliğiyle çok tehlikeli işlerde iş sağlığı ve güvenliği kursu açıldı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Şehit Muhammed Can Biçici Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, İl Jandarma Alay Komutanlığı ve JAKEM iş birliğiyle çok tehlikeli işlerde iş sağlığı ve güvenliği kursu açıldı. 

 

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fedakar Koçak, İl Jandarma Alay Komutanlığında açılan çok tehlikeli işlerde iş sağlığı ve güvenliği kursunun ardından bu kez de JAKEM komutanlığında da aynı kursun düzenlendiğini belirtti. 

 

Koçak, her iki kursa toplam 53 kursiyerin katıldığını belirtirken, 5 gün süreyle devam edecek olan kursun düzenlenmesinde kendilerine destek sağlayan İl Jandarma Alay Komutanlığı ve JAKEM komutanlığı yetkililerine de teşekkür etti. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.