Özgöçmen

Ürgüp Devlet Hastanesine hayırsever eli değdi

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
İLÇELER 30.05.2022 - 22:59, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Ürgüp Devlet Hastanesine hayırsever eli değdi

Ürgüp Devlet Hastanesi’ne hayırsever vatandaş tarafından tomografi cihazı kazandırıldı.
  Ürgüp Devlet Hastanesi’nde hayırsever bir vatandaş tarafından tomografi cihazı kazandırıldı. Ürgüp Devlet Hastanesi’ne kazandırılan tomografi cihazı ve tıbbi cihazlar açılışı için program düzenlendi. Ürgüp Devlet Hastanesi’nde düzenlenen programa AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman ve vatandaşlar katıldı.   AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe yaptığı açıklamada, “Bugün, Ürgüp Devlet Hastanemize yeni bir tomografi cihazı kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırseverlerimizin de katkılarıyla diğer tıbbi cihazlarımızı da ihtiyaç sahibi hastalarımızın hizmetine sunduk. Ürgüp’ümüze hayırlı olsun. Bu vesile ile başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Rahim Ünlübay’a, Başhekimimiz Dr. Erkal Yandı’ya ayrıca hayırseverlerimiz Ürgüp Ticaret Odası Başkanımız Ahmet Aydın’a Hanife Aksoy’a, Macit Mutlu’ya ve kıymetli eşleri Perihan Mutlu’ya teşekkür ediyorum. Rabbim, devletimize zeval vermesin, hayırseverlerimizin yokluğunu göstermesin” dedi.
Ürgüp Devlet Hastanesi’ne hayırsever vatandaş tarafından tomografi cihazı kazandırıldı.

 

Ürgüp Devlet Hastanesi’nde hayırsever bir vatandaş tarafından tomografi cihazı kazandırıldı. Ürgüp Devlet Hastanesi’ne kazandırılan tomografi cihazı ve tıbbi cihazlar açılışı için program düzenlendi. Ürgüp Devlet Hastanesi’nde düzenlenen programa AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman ve vatandaşlar katıldı.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe yaptığı açıklamada, “Bugün, Ürgüp Devlet Hastanemize yeni bir tomografi cihazı kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hayırseverlerimizin de katkılarıyla diğer tıbbi cihazlarımızı da ihtiyaç sahibi hastalarımızın hizmetine sunduk. Ürgüp’ümüze hayırlı olsun. Bu vesile ile başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Rahim Ünlübay’a, Başhekimimiz Dr. Erkal Yandı’ya ayrıca hayırseverlerimiz Ürgüp Ticaret Odası Başkanımız Ahmet Aydın’a Hanife Aksoy’a, Macit Mutlu’ya ve kıymetli eşleri Perihan Mutlu’ya teşekkür ediyorum. Rabbim, devletimize zeval vermesin, hayırseverlerimizin yokluğunu göstermesin” dedi.

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.