Taşçı ve ekibi SMMMO yönetimine aday

NEVŞEHİR 25.05.2022 - 09:35, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Taşçı ve ekibi SMMMO yönetimine aday

Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası başkanlığının genel kurulu önümüzdeki günlerde yapılacak.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası başkanlığının genel kurulu önümüzdeki günlerde yapılacak.    Oda başkanı Şerafettin Arslan'ın tekrar aday olmayacağı genel kurulda Milliyetçi Hareket Partisinin bir dönem il başkanlığı görevinde bulunan, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Göksel Taşçı ve beraberindeki isimler yönetime talip.    Taşçı'nın listesinde yine bir dönem Cumhuriyet Halk Partisi il başkanlığı görevinde de bulunan SMMM Bülent Dağdibi de yer alıyor.    Aday yönetim kurulu listesinde İbrahim Dursun, Mustafa Sezer ve Murat Çöloğlu da yer alıyor.   
Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası başkanlığının genel kurulu önümüzdeki günlerde yapılacak.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası başkanlığının genel kurulu önümüzdeki günlerde yapılacak. 

 

Oda başkanı Şerafettin Arslan'ın tekrar aday olmayacağı genel kurulda Milliyetçi Hareket Partisinin bir dönem il başkanlığı görevinde bulunan, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Göksel Taşçı ve beraberindeki isimler yönetime talip. 

 

Taşçı'nın listesinde yine bir dönem Cumhuriyet Halk Partisi il başkanlığı görevinde de bulunan SMMM Bülent Dağdibi de yer alıyor. 

 

Aday yönetim kurulu listesinde İbrahim Dursun, Mustafa Sezer ve Murat Çöloğlu da yer alıyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.