Kapadokya Üniversitesi 2021-2022 akademik yılı açılış dersini Mehmet Görmez yaptı

EĞİTİM 21.10.2021 - 16:30, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Kapadokya Üniversitesi 2021-2022 akademik yılı açılış dersini Mehmet Görmez yaptı

Kapadokya Üniversitesinde 2021-2022 akademik yılı açılış dersini Diyanet İşleri eski Başkanı, İslam Düşünce Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez yaptı. Görmez, “Bilgi Güç Müdür?” başlığıyla yaklaşık bir saat süren sunumunda çevrim içi olarak öğrencilere seslendi.
  Dersin açılış konuşmasını yapan Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, yeni eğitim-öğretim yılı hakkında temennilerde bulunarak, “Yaklaşık iki yıldır dünyamızı sarsan salgın son 1 buçuk yıldır bizleri birbirimize hasret bıraktı. Modern zamanların en büyük faciası ile karşı karşıya kaldık. Üniversitemiz, geçtiğimiz süreç içerisinde salgına karşı her türlü tedbiri alarak ‘güvenli kampüs’ unvanını tescil ettirdi. Aldığımız tüm tedbirler ancak sizlerin de bu mücadeleye kişisel desteğinizle başarıya ulaşabilir. 2021-2022 akademik yılı, hepimize hayırlar, güzellikler, sevinç, bilim getirsin.” dedi.   Mehmet Görmez: Candan cana bereketli dersler diliyorum Karasar’ın ardından bilgi felsefesinin önemli tartışmalarından olan “Bilgi Güç Müdür?” başlıklı ders sunumunu yapan Prof. Dr. Mehmet Görmez, öğrencilere bu konudaki bilgi ve deneyimlerini aktardı. Kapadokya Üniversitesi Youtube kanalından canlı olarak yayımlanan derste yüz yüze eğitimin önemine de değinen Görmez, “Öncelikle eşsiz bir coğrafyada, büyük medeniyetler tarihi üzerinde inşa edilen Kapadokya Üniversitesi fikrinin öncülerini gönülden kutluyorum. Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Rektörümüzün de dediği gibi camdan cama değil ‘candan cana’, yüz yüze daha bereketli derslerin yapılmasını diliyorum.” diye konuştu.  
Kapadokya Üniversitesinde 2021-2022 akademik yılı açılış dersini Diyanet İşleri eski Başkanı, İslam Düşünce Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez yaptı. Görmez, “Bilgi Güç Müdür?” başlığıyla yaklaşık bir saat süren sunumunda çevrim içi olarak öğrencilere seslendi.

 

Dersin açılış konuşmasını yapan Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, yeni eğitim-öğretim yılı hakkında temennilerde bulunarak, “Yaklaşık iki yıldır dünyamızı sarsan salgın son 1 buçuk yıldır bizleri birbirimize hasret bıraktı. Modern zamanların en büyük faciası ile karşı karşıya kaldık. Üniversitemiz, geçtiğimiz süreç içerisinde salgına karşı her türlü tedbiri alarak ‘güvenli kampüs’ unvanını tescil ettirdi. Aldığımız tüm tedbirler ancak sizlerin de bu mücadeleye kişisel desteğinizle başarıya ulaşabilir. 2021-2022 akademik yılı, hepimize hayırlar, güzellikler, sevinç, bilim getirsin.” dedi.

 

Mehmet Görmez: Candan cana bereketli dersler diliyorum

Karasar’ın ardından bilgi felsefesinin önemli tartışmalarından olan “Bilgi Güç Müdür?” başlıklı ders sunumunu yapan Prof. Dr. Mehmet Görmez, öğrencilere bu konudaki bilgi ve deneyimlerini aktardı. Kapadokya Üniversitesi Youtube kanalından canlı olarak yayımlanan derste yüz yüze eğitimin önemine de değinen Görmez, “Öncelikle eşsiz bir coğrafyada, büyük medeniyetler tarihi üzerinde inşa edilen Kapadokya Üniversitesi fikrinin öncülerini gönülden kutluyorum. Yeni eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum. Rektörümüzün de dediği gibi camdan cama değil ‘candan cana’, yüz yüze daha bereketli derslerin yapılmasını diliyorum.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.