Hacıbektaş Belediye Başkanı Altıok, İçişleri Bakanı Soylu ile görüştü

SİYASET 15.12.2021 - 16:18, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Hacıbektaş Belediye Başkanı Altıok, İçişleri Bakanı Soylu ile görüştü

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştü.
      NEVŞEHİR(KHA)- Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştü.   Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret ederek Hacıbektaş ilçesinin sorunlarını ve çözüm önerilerini iletti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaklaşık 1 saat görüşen Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok açıklamasında, “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun daveti üzerine Sayın Ali Arif Özzeybek ile Ankara’da bir araya geldik. Hacıbektaş’ın gündemdeki sorunlarını ve çözüm önerilerimizi kendisine ilettik. Misafirperverliklerinden dolayı Hacıbektaş İlçesi adına teşekkür ediyorum” dedi.   Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok ziyaretin anısına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Hacıbektaş-ı Veli tablosu hediye etti.
Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştü.

 

 

 

NEVŞEHİR(KHA)- Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüştü.

 

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret ederek Hacıbektaş ilçesinin sorunlarını ve çözüm önerilerini iletti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaklaşık 1 saat görüşen Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok açıklamasında, “İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun daveti üzerine Sayın Ali Arif Özzeybek ile Ankara’da bir araya geldik. Hacıbektaş’ın gündemdeki sorunlarını ve çözüm önerilerimizi kendisine ilettik. Misafirperverliklerinden dolayı Hacıbektaş İlçesi adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok ziyaretin anısına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya Hacıbektaş-ı Veli tablosu hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.