Özgöçmen

Taner Erdoğan son yolculuğuna uğurlandı

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 21.10.2021 - 17:20, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Taner Erdoğan son yolculuğuna uğurlandı

Nevşehir'in duayen gazetecilerinden, siyasetçi Taner Erdoğan son yolculuğuna uğurlandı
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in duayen gazetecilerinden, siyasetçi Taner Erdoğan son yolculuğuna uğurlandı.    Merkez Ali Bey Camiinde kılınan cenaze namazına Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, İş insanı ve siyasetçi Zafer Salgın ve şehrin önde gelen çok sayıda ismi katıldı.    73 yaşında hayata gözlerini yuman Taner Erdoğan Taşlıbel mezarlığında defnedildi. 
Nevşehir'in duayen gazetecilerinden, siyasetçi Taner Erdoğan son yolculuğuna uğurlandı

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in duayen gazetecilerinden, siyasetçi Taner Erdoğan son yolculuğuna uğurlandı. 

 

Merkez Ali Bey Camiinde kılınan cenaze namazına Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, CHP İl Başkanı Kamil Gülmez, İş insanı ve siyasetçi Zafer Salgın ve şehrin önde gelen çok sayıda ismi katıldı. 

 

73 yaşında hayata gözlerini yuman Taner Erdoğan Taşlıbel mezarlığında defnedildi. 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.