Özgöçmen

Pazaryerinde manuel tartı kalmadı

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 26.01.2022 - 12:58, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Pazaryerinde manuel tartı kalmadı

Türkiye’nin en modern Pazar alanlarından biri olan Nevşehir Pazaryerinde esnafın çok büyük bir bölümü artık elektronik tartı kullanıyor. Pazaryerinde kredi kartı ile satışı sağlayan Post Cihazı kullanımı ise henüz istenilen seviyede değil.
    NEVŞEHİR(MHA) Türkiye’nin en modern Pazar alanlarından biri olan Nevşehir Pazaryerinde esnafın çok büyük bir bölümü artık elektronik tartı kullanıyor. Pazaryerinde kredi kartı ile satışı sağlayan Post Cihazı kullanımı ise henüz istenilen seviyede değil.     Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, 350 dolayında esnafın haftanın iki günü hizmet verdiği Nevşehir pazaryerinde esnafın çok büyük bir bölümünün elektronik tartı kullanır hale geldiğini, eski tartı kullanımının çok az bir seviye de kaldığını söyledi.     Nevşehir pazaryerinde esnafın hem kendi işini kolaylaştırmak ve çağın gereksinimlerine ayak uydurmak için teknolojinin gelişen imkanlarından yararlandığına değinen Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, genel itibariyle köy ürünleri pazarında eski tip tartıların kullanmaya devam edildiğini kaydetti.   Özmen, Nevşehir halkına süpermarket alışverişi kadar kaliteli bir alışverişin sunulduğu pazaryerinde kredi kartı kullanımının henüz yaygınlaşmaması nedeniyle esnafların ancak 10’luk bölümünün post cihazı kullandığını da sözlerine ekledi.   
Türkiye’nin en modern Pazar alanlarından biri olan Nevşehir Pazaryerinde esnafın çok büyük bir bölümü artık elektronik tartı kullanıyor. Pazaryerinde kredi kartı ile satışı sağlayan Post Cihazı kullanımı ise henüz istenilen seviyede değil.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye’nin en modern Pazar alanlarından biri olan Nevşehir Pazaryerinde esnafın çok büyük bir bölümü artık elektronik tartı kullanıyor. Pazaryerinde kredi kartı ile satışı sağlayan Post Cihazı kullanımı ise henüz istenilen seviyede değil.  

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, 350 dolayında esnafın haftanın iki günü hizmet verdiği Nevşehir pazaryerinde esnafın çok büyük bir bölümünün elektronik tartı kullanır hale geldiğini, eski tartı kullanımının çok az bir seviye de kaldığını söyledi.  

 

Nevşehir pazaryerinde esnafın hem kendi işini kolaylaştırmak ve çağın gereksinimlerine ayak uydurmak için teknolojinin gelişen imkanlarından yararlandığına değinen Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, genel itibariyle köy ürünleri pazarında eski tip tartıların kullanmaya devam edildiğini kaydetti.

 

Özmen, Nevşehir halkına süpermarket alışverişi kadar kaliteli bir alışverişin sunulduğu pazaryerinde kredi kartı kullanımının henüz yaygınlaşmaması nedeniyle esnafların ancak 10’luk bölümünün post cihazı kullandığını da sözlerine ekledi. 

 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.