Özgöçmen

Hacıbektaş'ta ilaçlama çalışmaları başladı

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
İLÇELER 29.04.2022 - 13:00, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Hacıbektaş'ta ilaçlama çalışmaları başladı

Havaların ısınmasıyla birlikte Hacıbektaş belediyesi larva mücadelesini de başlattı.
    NEVŞEHİR(MHA) Havaların ısınmasıyla birlikte Hacıbektaş belediyesi larva mücadelesini de başlattı.     Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, "Hacıbektaş Belediyesi Park ve Bahçeler ekiplerimiz Larva mücadelesi kapsamında İlaçlama yapmaktadır. Lütfen pencerelerimizi kapalı tutalım. Belediyemiz Park ve Bahçeler birimi Çöp Konteynerlerinin ve yeşil alanların ilaçlama çalışmalarına da devam ediyor" diye konuştu.    
Havaların ısınmasıyla birlikte Hacıbektaş belediyesi larva mücadelesini de başlattı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Havaların ısınmasıyla birlikte Hacıbektaş belediyesi larva mücadelesini de başlattı.  

 

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, "Hacıbektaş Belediyesi Park ve Bahçeler ekiplerimiz Larva mücadelesi kapsamında İlaçlama yapmaktadır. Lütfen pencerelerimizi kapalı tutalım. Belediyemiz Park ve Bahçeler birimi Çöp Konteynerlerinin ve yeşil alanların ilaçlama çalışmalarına da devam ediyor" diye konuştu.  

 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.