Yanar, online koordinatörler toplantısına katıldı

SİYASET 18.02.2022 - 16:24, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Yanar, online koordinatörler toplantısına katıldı

AK Parti eski il başkanı ve halen genel merkez teşkilat koordinatörü M. Rauf Yanar, online bağlantı ile koordinatörler toplantısına katıldı.
    NEVŞEHİR(MHA) AK Parti eski il başkanı ve halen genel merkez teşkilat koordinatörü M. Rauf Yanar, online bağlantı ile koordinatörler toplantısına katıldı.     AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya ilişkin Yanar, "Genel Başkan Yardımcımız ve de Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in Başkanlığında, Şubat Ayı Genel Merkez Teşkilat Koordinatörleri Toplantımızı video konferans ortamında gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun inşallah" paylaşımında bulundu.  
AK Parti eski il başkanı ve halen genel merkez teşkilat koordinatörü M. Rauf Yanar, online bağlantı ile koordinatörler toplantısına katıldı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti eski il başkanı ve halen genel merkez teşkilat koordinatörü M. Rauf Yanar, online bağlantı ile koordinatörler toplantısına katıldı.  


 

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya ilişkin Yanar, "Genel Başkan Yardımcımız ve de Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in Başkanlığında, Şubat Ayı Genel Merkez Teşkilat Koordinatörleri Toplantımızı video konferans ortamında gerçekleştirdik. Hayırlara vesile olsun inşallah" paylaşımında bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.