İleri İnme ve Periferik Girişimler Kursu başladı

İLÇELER 03.03.2022 - 13:01, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

İleri İnme ve Periferik Girişimler Kursu başladı

Ürgüp ilçesinde İleri İnme ve Periferik Girişimler Kursu başladı.
    NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp ilçesinde İleri İnme ve Periferik Girişimler Kursu başladı.     Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Kongrenin açılış konuşmasında katılım sağlayan misafirlere hoş geldiniz diyerek pandemi döneminde sağlık sektörünün ne kadar kıymetli olduğunu, hekimler canla başla mücadele etiklerini şahit olduk derken ASPIC Periferik Vasküler Girişimler Derneği tarafından ‘’advanced Stroke And Peripheral Interventions Course’’ (ASPIC 2022) düzenlenen kursa katılan tüm hekimlere başarılı çalışmalar temennisinde bulundu.   
Ürgüp ilçesinde İleri İnme ve Periferik Girişimler Kursu başladı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp ilçesinde İleri İnme ve Periferik Girişimler Kursu başladı.  

 

Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Kongrenin açılış konuşmasında katılım sağlayan misafirlere hoş geldiniz diyerek pandemi döneminde sağlık sektörünün ne kadar kıymetli olduğunu, hekimler canla başla mücadele etiklerini şahit olduk derken ASPIC Periferik Vasküler Girişimler Derneği tarafından ‘’advanced Stroke And Peripheral Interventions Course’’ (ASPIC 2022) düzenlenen kursa katılan tüm hekimlere başarılı çalışmalar temennisinde bulundu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.