Polat, Avanos okul müdürleri ile bir araya geldi

EĞİTİM 25.02.2022 - 11:08, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Polat, Avanos okul müdürleri ile bir araya geldi

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat Avanos’ta okul müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.
  Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat Avanos’ta okul müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.   İlk olarak Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Sağır ile ilçede yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat, daha sonra Avanos’ta görev yapan kurum müdürleri ile bir araya geldi.   İl Millî Eğitim Müdürü Polat'ın başkanlığında yapılan toplantıda Avanos ilçesinde yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında durum değerlendirmesi yapılarak ileriye dönük çalışmalar planlandı.   Avanos’ta eğitim öğretim faaliyetlerinin koordineli bir şekilde yürütülmesi amacıyla yapılan toplantıda; Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığının aldığı salgın tedbirlerinin hassasiyetle uygulanması, Mesleki Eğitim Merkezleriyle ilgili çalışmalar, Temel Eğitimde 10.000 Okul projesi kapsamında okullarımızda yapılacak iyileştirmeler, Yapılacak ve yapılmakta olan projeler, Devam eden büyük ve küçük onarım işlemleri, yatırımlar, Taşımalı eğitim, yemek hizmetleri ve pansiyonlar, Destekleme ve yetiştirme kursları, Öğrencilerimizin LGS, YKS ve PYBS hakkında bilinçlendirilmesi ve akademik başarının arttırılması, Öğrencilerimizin kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek amacıyla yapılan faaliyet ve etkinlikler, Velilerimiz ile okullarımız arasındaki iletişim ve iş birliğinin güçlendirilmesi, Bakanlık tarafından hazırlanıp yayımlanan kaynak kitap, sınava hazırlık soruları vb. çalışmaların okullarda takip edilmesi konuları üzerinde konuşuldu.   İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat "İlimizi eğitim öğretimde layık olduğu yere getirmek için güçlü bir ekip ruhuyla iş birliği içerisinde çalışacağız. Öğrencilerimizi millî ve manevi değerlere sahip, duyarlı, bilinçli ve sorumlu fertler olarak yetiştirmek bizler için çok önemli. Onların akademik başarılarını artırmak için çalışırken sosyal ve kültürel gelişimlerini de destekleyeceğiz. Tüm bunları eğitim camiamızın değerli mensuplarıyla omuz omuza çalışarak gerçekleştireceğiz. İhtiyaç duyduğunuz her türlü desteği sağlamaya hazırız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.
Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat Avanos’ta okul müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.
 

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat Avanos’ta okul müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

 

İlk olarak Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek Avanos İlçe Milli Eğitim Müdürü Veli Sağır ile ilçede yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi alan İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat, daha sonra Avanos’ta görev yapan kurum müdürleri ile bir araya geldi.

 

İl Millî Eğitim Müdürü Polat'ın başkanlığında yapılan toplantıda Avanos ilçesinde yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında durum değerlendirmesi yapılarak ileriye dönük çalışmalar planlandı.

 

Avanos’ta eğitim öğretim faaliyetlerinin koordineli bir şekilde yürütülmesi amacıyla yapılan toplantıda;

Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığının aldığı salgın tedbirlerinin hassasiyetle uygulanması, Mesleki Eğitim Merkezleriyle ilgili çalışmalar, Temel Eğitimde 10.000 Okul projesi kapsamında okullarımızda yapılacak iyileştirmeler, Yapılacak ve yapılmakta olan projeler, Devam eden büyük ve küçük onarım işlemleri, yatırımlar, Taşımalı eğitim, yemek hizmetleri ve pansiyonlar, Destekleme ve yetiştirme kursları, Öğrencilerimizin LGS, YKS ve PYBS hakkında bilinçlendirilmesi ve akademik başarının arttırılması, Öğrencilerimizin kişisel ve sosyal gelişimlerini desteklemek amacıyla yapılan faaliyet ve etkinlikler, Velilerimiz ile okullarımız arasındaki iletişim ve iş birliğinin güçlendirilmesi, Bakanlık tarafından hazırlanıp yayımlanan kaynak kitap, sınava hazırlık soruları vb. çalışmaların okullarda takip edilmesi konuları üzerinde konuşuldu.


 

İl Millî Eğitim Müdürü Memet Polat "İlimizi eğitim öğretimde layık olduğu yere getirmek için güçlü bir ekip ruhuyla iş birliği içerisinde çalışacağız. Öğrencilerimizi millî ve manevi değerlere sahip, duyarlı, bilinçli ve sorumlu fertler olarak yetiştirmek bizler için çok önemli. Onların akademik başarılarını artırmak için çalışırken sosyal ve kültürel gelişimlerini de destekleyeceğiz. Tüm bunları eğitim camiamızın değerli mensuplarıyla omuz omuza çalışarak gerçekleştireceğiz. İhtiyaç duyduğunuz her türlü desteği sağlamaya hazırız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.