Covid AK Partili Başkanları yoklamayı sürdürüyor

SİYASET 16.02.2022 - 13:24, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Covid AK Partili Başkanları yoklamayı sürdürüyor

Dünya genelinde ve Türkiye'de hala etkisini sürdüren Korona virüs AK Partili başkanları yoklamaya devam ediyor.
    NEVŞEHİR(MHA) Dünya genelinde ve Türkiye'de hala etkisini sürdüren Korona virüs AK Partili başkanları yoklamaya devam ediyor.   Geçtiğimiz günlerde testi pozitif çıkan İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan gördükleri tedavi sürecinin ardından görevlerine döndüler. Ancak bu kez yine testleri pozitif çıkan Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı'nın da bir süre evlerinde tedavi görecekleri öğrenildi.   Her iki başkanı acil şifalar diliyoruz.   Öte yandan Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'ın da tedavisi sürüyor.  
Dünya genelinde ve Türkiye'de hala etkisini sürdüren Korona virüs AK Partili başkanları yoklamaya devam ediyor.
 

 

NEVŞEHİR(MHA) Dünya genelinde ve Türkiye'de hala etkisini sürdüren Korona virüs AK Partili başkanları yoklamaya devam ediyor.  

Geçtiğimiz günlerde testi pozitif çıkan İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan gördükleri tedavi sürecinin ardından görevlerine döndüler. Ancak bu kez yine testleri pozitif çıkan Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ve Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı'nın da bir süre evlerinde tedavi görecekleri öğrenildi.  

Her iki başkanı acil şifalar diliyoruz.  

Öte yandan Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran'ın da tedavisi sürüyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.