Kurban Bayramı'nda Nevşehir'de hava durumu nasıl olacak?

GÜNCEL 07.07.2022 - 19:28, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Kurban Bayramı'nda Nevşehir'de hava durumu nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından Kurban Bayramı’nda Nevşehir’de parçalı bulutlu bir hava bekleneceği açıklandı.
    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Kurban Bayramı ile önümüzdeki hafta süresince il genelinde havanın parçalı ve az bulutlu geçeceği bekleniyor. Hava sıcaklıklarının genellikle mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Günün en yüksek sıcaklıklarının 27 ile 31 derece arasında seyretmesi bekleniyor. Rüzgarın; genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, 10 Temmuz Pazar günü yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) eseceği bekleniyor. Kurban Bayramı Süresince İl Genelinde Beklenen Hava Durumu: Arife günü (8 Temmuz 2022 Cuma): İl genelinin az bulutlu ve açık olacağı tahmin ediliyor” denildi.   1. Gün (9 Temmuz 2022 Cumartesi): İl genelinin parçalı ve az bulutlu olacağı bekleniyor.   2. Gün (10 Temmuz 2022 Pazar): İl genelinde parçalı ve az bulutlu olacağı bekleniyor.   3. Gün (11 Temmuz 2022 Pazartesi): İl genelinin Parçalı ve az bulutlu geçeceği bekleniyor.   4. Gün (12 Temmuz 2022 Salı): İl genelinin az bulutlu ve açık geçeceği bekleniyor. Kurban Bayramı’ndan sonra az bulutlu ve açık havanın devam edeceği tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7.Bölge Müdürlüğü tarafından Kurban Bayramı’nda Nevşehir’de parçalı bulutlu bir hava bekleneceği açıklandı.

 

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Kurban Bayramı ile önümüzdeki hafta süresince il genelinde havanın parçalı ve az bulutlu geçeceği bekleniyor. Hava sıcaklıklarının genellikle mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Günün en yüksek sıcaklıklarının 27 ile 31 derece arasında seyretmesi bekleniyor. Rüzgarın; genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, 10 Temmuz Pazar günü yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) eseceği bekleniyor. Kurban Bayramı Süresince İl Genelinde Beklenen Hava Durumu: Arife günü (8 Temmuz 2022 Cuma): İl genelinin az bulutlu ve açık olacağı tahmin ediliyor” denildi.

 

1. Gün (9 Temmuz 2022 Cumartesi): İl genelinin parçalı ve az bulutlu olacağı bekleniyor.

 

2. Gün (10 Temmuz 2022 Pazar): İl genelinde parçalı ve az bulutlu olacağı bekleniyor.

 

3. Gün (11 Temmuz 2022 Pazartesi): İl genelinin Parçalı ve az bulutlu geçeceği bekleniyor.

 

4. Gün (12 Temmuz 2022 Salı): İl genelinin az bulutlu ve açık geçeceği bekleniyor. Kurban Bayramı’ndan sonra az bulutlu ve açık havanın devam edeceği tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.