Başkan Kaya, ‘Kılıç'ın genel başkanlığı bizim için büyük bir şans’

SİYASET 22.02.2022 - 14:22, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Kaya, ‘Kılıç'ın genel başkanlığı bizim için büyük bir şans’

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın genel başkan yardımcılığına getirilmesinin Nevşehir teşkilatları adına büyük bir şans olduğunu dile getirdi.
    NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın genel başkan yardımcılığına getirilmesinin Nevşehir teşkilatları adına büyük bir şans olduğunu dile getirdi.     İl Başkanı Kaya, "Son yerel seçimlerde Nevşehir belediye başkan adayımız olan Sayın Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın genel başkan yardımcısı olarak görevlendirilmesi Nevşehir teşkilatlarımız açısından büyük bir şans. Bu göreve getirildiği günden bu yana kendisiyle oldukça verimli bir çalışma yürütüyoruz. Genel merkezimize gittiğimizde ya da parti içi konularda kendisini aradığımızda sağ olsun bizlere çok yardımcı oluyor. Kendisine teşkilatlarımıza olan yaklaşımından dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.    
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın genel başkan yardımcılığına getirilmesinin Nevşehir teşkilatları adına büyük bir şans olduğunu dile getirdi.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhan Kaya, Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın genel başkan yardımcılığına getirilmesinin Nevşehir teşkilatları adına büyük bir şans olduğunu dile getirdi.  

 

İl Başkanı Kaya, "Son yerel seçimlerde Nevşehir belediye başkan adayımız olan Sayın Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın genel başkan yardımcısı olarak görevlendirilmesi Nevşehir teşkilatlarımız açısından büyük bir şans. Bu göreve getirildiği günden bu yana kendisiyle oldukça verimli bir çalışma yürütüyoruz. Genel merkezimize gittiğimizde ya da parti içi konularda kendisini aradığımızda sağ olsun bizlere çok yardımcı oluyor. Kendisine teşkilatlarımıza olan yaklaşımından dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.