Özgöçmen

Bahçeşehir Koleji Müdürü Güvenç'ten Urgenç'e ziyaret

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
NEVŞEHİR 19.03.2022 - 13:35, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Bahçeşehir Koleji Müdürü Güvenç'ten Urgenç'e ziyaret

Nevşehir Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Kadri Güvenç'ten Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç'e ziyaret.
    Nevşehir Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Kadri Güvenç, Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç'i ziyaret etti. Görüşmede Nevşehir ve eğitim üzerine sohbet eden Güvenç ve Urgenç, Bahçeşehir Koleji'nin Nevşehir'de yaptığı projelerden ve yapacağı işlerden konuştu.   Nevşehir'e yeni bir vizyon getiren Bahçeşehir Koleji ile eğitimin daha da iyi yerlere geleceğini konuşan Urgenç ve Güvenç, görüşmeyi iyi dilekler ile bitirdi. Kadri Güvenç yeniden şube başkanı olan Tayfur Urgenç'i tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.  
Nevşehir Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Kadri Güvenç'ten Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç'e ziyaret.

 

 

Nevşehir Bahçeşehir Koleji Kampüs Müdürü Kadri Güvenç, Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç'i ziyaret etti. Görüşmede Nevşehir ve eğitim üzerine sohbet eden Güvenç ve Urgenç, Bahçeşehir Koleji'nin Nevşehir'de yaptığı projelerden ve yapacağı işlerden konuştu.

 

Nevşehir'e yeni bir vizyon getiren Bahçeşehir Koleji ile eğitimin daha da iyi yerlere geleceğini konuşan Urgenç ve Güvenç, görüşmeyi iyi dilekler ile bitirdi. Kadri Güvenç yeniden şube başkanı olan Tayfur Urgenç'i tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

 

Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.