Cingitaş'tan teşekkür

NEVŞEHİR 21.10.2021 - 16:42, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Cingitaş'tan teşekkür

TÜGVA İl Temsilcisi Selçuk Cingitaş, Üniversiteyi kazanan gençlere destekleri nedeniyle AK Partili Nevşehir Milletvekilleri ve il, ilçe, belde belediye başkanlarına teşekkür etti.
  NEVŞEHİR(MHA) TÜGVA İl Temsilcisi Selçuk Cingitaş, Üniversiteyi kazanan gençlere destekleri nedeniyle AK Partili Nevşehir Milletvekilleri ve il, ilçe, belde belediye başkanlarına teşekkür etti.    Cingitaş, "Üniversitemizi kazanan gençlerimizden ve ailelerimizden gelen güzel dönüşler ve dualar üzerine, KYK’lar aracılıyla barınma ihtiyacının yanı sıra eğitim ve sosyal faaliyet alanlarının oluşmasında katkı sağlayan Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere ilimizde her türlü imkanı seferber eden Milletvekillerimize, İl, İlçe, Belde Belediye Başkanlarımıza, şehrimizde tek bir gencimizin dışarıda kalmaması için günlerdir mücadelesine şahit olduğum Gençlik Spor İl Müdürümüz kıymetli ağabeyim Muhsin Özdemir‘e teşekkür ediyorum. Rabbim hepinizden razı olsun" paylaşımında bulundu. 
TÜGVA İl Temsilcisi Selçuk Cingitaş, Üniversiteyi kazanan gençlere destekleri nedeniyle AK Partili Nevşehir Milletvekilleri ve il, ilçe, belde belediye başkanlarına teşekkür etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) TÜGVA İl Temsilcisi Selçuk Cingitaş, Üniversiteyi kazanan gençlere destekleri nedeniyle AK Partili Nevşehir Milletvekilleri ve il, ilçe, belde belediye başkanlarına teşekkür etti. 

 

Cingitaş, "Üniversitemizi kazanan gençlerimizden ve ailelerimizden gelen güzel dönüşler ve dualar üzerine, KYK’lar aracılıyla barınma ihtiyacının yanı sıra eğitim ve sosyal faaliyet alanlarının oluşmasında katkı sağlayan Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere ilimizde her türlü imkanı seferber eden Milletvekillerimize, İl, İlçe, Belde Belediye Başkanlarımıza, şehrimizde tek bir gencimizin dışarıda kalmaması için günlerdir mücadelesine şahit olduğum Gençlik Spor İl Müdürümüz kıymetli ağabeyim Muhsin Özdemir‘e teşekkür ediyorum. Rabbim hepinizden razı olsun" paylaşımında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.