Başkan Süslü Cumhur İttifakını ağırladı

İLÇELER 30.03.2022 - 09:44, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Süslü Cumhur İttifakını ağırladı

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Cumhur İttifakını ağırladı
    AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir ve Yönetim kurulu üyeleri, Uçhisar Ak Parti Belde Başkanı Salim Sağır, Uçhisar MHP Belde Başkanı Güray Öztürk ve teşkilat yönetimleri Belediye Başkanı Osman Süslü’nün ev sahipliğinde Uçhisar'da bir araya geldi.   2023 seçimleri öncesi istişare ve değerlendirmelerin yapıldığı toplantı ile ilgili Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü: “Siyasetin en zorlu yeri teşkilatlardaki görevlerdir. Yapılan işlerin zorlukları ve daha birçok zorluğu teşkilatlar yaşar. Bunun en ağır şekilde hissedildiği yer ise merkez ilçe teşkilatlarıdır. Bizde belediyeler olarak üzerimize düşen görevleri hassasiyetle yerine getirerek sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Çünkü vatandaşın ilk hizmet beklediği yer belediyelerdir. Bir yerde bir sorun, bir problem, bir iş olduğunda o problemi çözmek için belediye olarak biz varız” ifadelerine yer verdi.
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü Cumhur İttifakını ağırladı

 

 

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir ve Yönetim kurulu üyeleri, Uçhisar Ak Parti Belde Başkanı Salim Sağır, Uçhisar MHP Belde Başkanı Güray Öztürk ve teşkilat yönetimleri Belediye Başkanı Osman Süslü’nün ev sahipliğinde Uçhisar'da bir araya geldi.

 

2023 seçimleri öncesi istişare ve değerlendirmelerin yapıldığı toplantı ile ilgili Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü: “Siyasetin en zorlu yeri teşkilatlardaki görevlerdir. Yapılan işlerin zorlukları ve daha birçok zorluğu teşkilatlar yaşar. Bunun en ağır şekilde hissedildiği yer ise merkez ilçe teşkilatlarıdır. Bizde belediyeler olarak üzerimize düşen görevleri hassasiyetle yerine getirerek sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Çünkü vatandaşın ilk hizmet beklediği yer belediyelerdir. Bir yerde bir sorun, bir problem, bir iş olduğunda o problemi çözmek için belediye olarak biz varız” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.