DİPAL Hatıra Ormanı yeniden canlandırıldı

İLÇELER 08.12.2021 - 10:37, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

DİPAL Hatıra Ormanı yeniden canlandırıldı

Damat İbrahim Paşa Anadolu Lisesi Hatıra Ormanı Acıgöl Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile yeniden canlandırıldı.
    2015 yılında oluşturulan 2018 yılında çıkan yangın sonucu yok olan Damat İbrahim Paşa Anadolu Lisesi Hatıra Ormanı Acıgöl Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteği ile Acıgöl Kaymakamı Emine Karataş Yıldız'ın katılımı ile öğrenciler ve öğretmenler tarafından Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinden gelen 1200 fidanın dikimi yapıldı. Acıgöl'ü daha yeşil hale getirmek ve öğrencilerin doğayı koruma bilincini geliştirmek, doğayla temas etmelerini sağlamak amacıyla Acıgöl Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteği ile gerçekleştirilen proje 07.12.2021 tarihinde gerçekleştirildi.   
Damat İbrahim Paşa Anadolu Lisesi Hatıra Ormanı Acıgöl Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile yeniden canlandırıldı.

 

 

2015 yılında oluşturulan 2018 yılında çıkan yangın sonucu yok olan Damat İbrahim Paşa Anadolu Lisesi Hatıra Ormanı Acıgöl Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteği ile Acıgöl Kaymakamı Emine Karataş Yıldız'ın katılımı ile öğrenciler ve öğretmenler tarafından Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinden gelen 1200 fidanın dikimi yapıldı.

Acıgöl'ü daha yeşil hale getirmek ve öğrencilerin doğayı koruma bilincini geliştirmek, doğayla temas etmelerini sağlamak amacıyla Acıgöl Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteği ile gerçekleştirilen proje 07.12.2021 tarihinde gerçekleştirildi. 











 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.