Başkan Savran mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

NEVŞEHİR 05.09.2022 - 13:28, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Başkan Savran mahalle ziyaretlerini sürdürüyor

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Sümer Mahallesi’nde incelemelerde bulunarak vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
    Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Gittiği mahallelerde hem belediye ekiplerinin çalışma alanlarını inceleyen Savran hem de mahalle sakinleri ve esnaflarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinliyor. Başkan Savran son olarak ziyaret ettiği Sümer Mahallesi’nde Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yol ve yaya kaldırımı yapım ve yenileme çalışmalarını inceledi. Başkan Savran’a incelemeleri sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Erol ve Furkan Feralan’da eşlik etti.
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Sümer Mahallesi’nde incelemelerde bulunarak vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

 

 

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Gittiği mahallelerde hem belediye ekiplerinin çalışma alanlarını inceleyen Savran hem de mahalle sakinleri ve esnaflarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinliyor.

Başkan Savran son olarak ziyaret ettiği Sümer Mahallesi’nde Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yol ve yaya kaldırımı yapım ve yenileme çalışmalarını inceledi.

Başkan Savran’a incelemeleri sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Erol ve Furkan Feralan’da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.