MHP heyeti tam kadro Dinler’i ziyaret etti

SİYASET 29.03.2022 - 11:54, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

MHP heyeti tam kadro Dinler’i ziyaret etti

MHP İl Başkanı İlhan Kaya başkanlığında MHP heyeti TÜROFED Başkan Yardımcısı aynı zamanda Kayakapı Premium Caves Cappadocia Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler’i ziyaret etti.
    MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Ülkü Ocaklar İl Başkanı Musa Şevik, MHP Ürgüp İlçe Başkanı Teyfik Öz, MHP Ürgüp İlçe Başkan Yardımcısı Erdal Büyük, TÜROFED Başkan Yardımcısı ve Kayakapı Premium Caves Cappadocia Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler’i ziyaret etti. MHP İl Başkanı Kaya ve beraberindekiler, Dinler’den turizm beklentileri hakkında bilgiler alırken MHP İl Başkanı Kaya açıklamasında, “ Bölgemizin değerine değer katan Kayakapı Premium Caves Cappadocia gerçekten yerli ve yabancı turistlerimizin büyük ilgisini görüyor. Hatırlanacağı üzere Kayakapı geçtiğimiz yıllarda da dünyanın en lüks oteli ödülüne layık görülmüştü. Böyle bir değerin bölgemize kazandırmasının yanı sıra başarılı çalışmalarını devam ettiren Yakup Dinler’e bir kez daha teşekkür ederiz” dedi.   TÜROFED Başkan Yardımcısı ve Kayakapı Premium Caves Cappadocia Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler ise nazik ziyaretleri için MHP İl Başkanı İlhan Kaya’ya ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
MHP İl Başkanı İlhan Kaya başkanlığında MHP heyeti TÜROFED Başkan Yardımcısı aynı zamanda Kayakapı Premium Caves Cappadocia Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler’i ziyaret etti.

 

 

MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Ülkü Ocaklar İl Başkanı Musa Şevik, MHP Ürgüp İlçe Başkanı Teyfik Öz, MHP Ürgüp İlçe Başkan Yardımcısı Erdal Büyük, TÜROFED Başkan Yardımcısı ve Kayakapı Premium Caves Cappadocia Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler’i ziyaret etti. MHP İl Başkanı Kaya ve beraberindekiler, Dinler’den turizm beklentileri hakkında bilgiler alırken MHP İl Başkanı Kaya açıklamasında, “ Bölgemizin değerine değer katan Kayakapı Premium Caves Cappadocia gerçekten yerli ve yabancı turistlerimizin büyük ilgisini görüyor. Hatırlanacağı üzere Kayakapı geçtiğimiz yıllarda da dünyanın en lüks oteli ödülüne layık görülmüştü. Böyle bir değerin bölgemize kazandırmasının yanı sıra başarılı çalışmalarını devam ettiren Yakup Dinler’e bir kez daha teşekkür ederiz” dedi.

 

TÜROFED Başkan Yardımcısı ve Kayakapı Premium Caves Cappadocia Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Dinler ise nazik ziyaretleri için MHP İl Başkanı İlhan Kaya’ya ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.