Nevşehir’de pomza ve bims blok sektör buluşması yapıldı

NEVŞEHİR 18.06.2022 - 10:26, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir’de pomza ve bims blok sektör buluşması yapıldı

Nevşehir Bims Sanayiciler Derneği (BSD) tarafından Crowne Plaza Otel’de pomza ve bims blok sektör buluşması programı düzenlendi.
  Bims Sanayiciler Derneği ev sahipliğinde düzenlenen programa Bims Sanayiciler Derneği Başkanı Serhat Sonugelen'in yanı sıra Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve sektör temsilcileri katıldı.   Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel düzenlenen toplantıda Nevşehir’in beyaz altını olarak adlandırılan bims ve pomza sektör temsilcilerinin istek ve taleplerini dinledi.
Nevşehir Bims Sanayiciler Derneği (BSD) tarafından Crowne Plaza Otel’de pomza ve bims blok sektör buluşması programı düzenlendi.

 

Bims Sanayiciler Derneği ev sahipliğinde düzenlenen programa Bims Sanayiciler Derneği Başkanı Serhat Sonugelen'in yanı sıra Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve sektör temsilcileri katıldı.

 

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel düzenlenen toplantıda Nevşehir’in beyaz altını olarak adlandırılan bims ve pomza sektör temsilcilerinin istek ve taleplerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.