Nevşehir’e önce yağmur sonra kar geliyor

NEVŞEHİR 13.12.2021 - 13:39, Güncelleme: 20.12.2022 - 07:28
 

Nevşehir’e önce yağmur sonra kar geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’e önce yağmur gelecek ardından ise kar yağışı gelecek.
    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’e önce yağmur gelecek ardından ise kar yağışı gelecek.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporuna göre Nevşehir’de 14 Aralık Salı günü başlayarak 15 Aralık Çarşamba akşamına kadar yağmurlu hava bekleniyor. 17 Aralık Cuma günü ise Nevşehir’de iki gün boyunca devam edecek olan kar yağışı bekleniyor.   Yapılan hava tahminlerine göre;   14 Aralık Salı kuvvetli yağmur bekleniyor günün en yüksek hava sıcaklığı 9 derece en düşük hava sıcaklığını ise 7 derece olması tahmin ediliyor. 15 Aralık Çarşamba günü yağmurlu hava devam edecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı 9 derece en düşük hava sıcaklığı ise 5 derece olması tahmin ediliyor. 16 Aralık Perşembe günü yağışlı hava yerini çok bulutlu bir havaya bırakacak. Günün en yüksek hava sıcaklığı 4 derece en düşük hava sıcaklığı ise 0 derece olması tahmin ediliyor. 17 Aralık Cuma günü Nevşehir’de mevsimin ilk kar yağışının yağması bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 3 derece en düşük hava sıcaklığını ise 2 derece olması tahmin ediliyor. 18 Aralık Cumartesi günü ise Nevşehir’de kar yağışı devam edecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı 6 derece en düşük hava sıcaklığının ise 2 derece olması tahmin ediliyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’e önce yağmur gelecek ardından ise kar yağışı gelecek.

 

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’e önce yağmur gelecek ardından ise kar yağışı gelecek.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporuna göre Nevşehir’de 14 Aralık Salı günü başlayarak 15 Aralık Çarşamba akşamına kadar yağmurlu hava bekleniyor. 17 Aralık Cuma günü ise Nevşehir’de iki gün boyunca devam edecek olan kar yağışı bekleniyor.

 

Yapılan hava tahminlerine göre;

 

14 Aralık Salı kuvvetli yağmur bekleniyor günün en yüksek hava sıcaklığı 9 derece en düşük hava sıcaklığını ise 7 derece olması tahmin ediliyor.

15 Aralık Çarşamba günü yağmurlu hava devam edecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı 9 derece en düşük hava sıcaklığı ise 5 derece olması tahmin ediliyor.

16 Aralık Perşembe günü yağışlı hava yerini çok bulutlu bir havaya bırakacak. Günün en yüksek hava sıcaklığı 4 derece en düşük hava sıcaklığı ise 0 derece olması tahmin ediliyor.

17 Aralık Cuma günü Nevşehir’de mevsimin ilk kar yağışının yağması bekleniyor. Günün en yüksek hava sıcaklığı 3 derece en düşük hava sıcaklığını ise 2 derece olması tahmin ediliyor.

18 Aralık Cumartesi günü ise Nevşehir’de kar yağışı devam edecek. Günün en yüksek hava sıcaklığı 6 derece en düşük hava sıcaklığının ise 2 derece olması tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve medya50.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.